Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jagaoo7
ogarnij sie nigdy nie bedziesz mial szacunku jak ja mialem albo mam moze jeszcze;p ty jestes ZEREM= ]
chlopak przed warem kto sie sprol to spal  nie bilem cie bo mi dupe lizales i byles tide ziom a on moj 
never nie payne ja nie ty ;DDDDDDDDDD ciota 3ever
ja tam jestem dumny z siebie z 4 wary na danera wygralem i 1 przegralem i starczy  ale zawse ja wal;czylem na charze ;Ddddddddddd a nie jak wy pizdy
i wbilem 1 fraga na war Swat Vs SIlent ;dd Elder cabal jesli sie nie myle
bałem sie pz wlaczyc?
szanuj sie dziwko
o takim eq jak ja na rs w tamtych czasach to sobie moglems pomarzyc tylko chlopak:ddd=ddd=))=dd
a no z Porkim tez mialem w huj problemy ,cos sie kluclismy o Geo;P ale widac ze chlopak umie napisac prawde nawet przeciwko swojemu teamowi i za to SZACUNEK W HUj
wierze ze moglby was ,tide smoqa aluzuza wyjebac z inso jakby tylko zechcial ale ma wyjebane w danera,;dd 3manko moze cos na pandori rozkminimy heh;p
aluxuz to jest juz nie war pamietaj,nikt nie ma szans wyrgac z inso,...
to jest fun ze sttrony vox i gow 
TO NIE JETS WAR Powtarzam GOOD LUCK sorry ale to nie jest war poraz 3
;//////////// załamka
|
Caly czas nawijacie tylko o tym szacunku... Kazdy ma na to wyjebane naprawde Jaga jaki ty miales szacunkek a jaki ma Wizoo, nikogo to naprawde nie interesuje. A co do twojego Jaga szacunku to moze i jakis miales ale juz go nie masz...
Jaga caly czas sie przypie.rdalasz do Tide, ja pamietam jak sie razem trzymaliscie i miales zawsze wiekszy lvl od niego, a moze do niego masz taki zal ze cie wyjebal z lvl bo nie rozumiem tego kompletnie caly czas sie przypie.radlasz.
czy bales sie wlonczyc pz? moze i nie
Ale to zaden szpan biegac z rs z jakims eq
Moze i nic do ciebie nie mam Jaga ale wku.rwia mnie te ciagle pisanie "Jestes Zerem", " Nie masz szacunku" i tym podobne...
Opanujcie sie troche