Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2005, 15:21   #1
Kodi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 09 2004

Kodi ma numer GG 5455911
Problem Ban Za Nic?! Tym Razem Fame Leonard --'

Wlogowalem sie na Pandorie (Pandoria Blader) z kumplem (Prezes Mario) ujrzelismy tlum. Arena na rooku byla zablokowana .... Nad jaskinia z jednym rotem, dobra gram uslyszalem od Klimek the Dwarf ze GM Fame Leonard jest na online na Pandorii.. Dobra wporzo wchodze w ten tlum patrze na kazdych OMFG ok 20 osob z 1 lvl blokuje arene w srodku jeszcze jakies muly +2 lvl byly dobra dobra wpadl GM! Screena niemam .. ;/ Rozmowa Wygladala tak:

Ktos Tam: GM! is me (koles ktory to zglosil)
GM Fame Leonard On Pandoria: Thx you for report.
GM Fame Leonard On Pandoria: Banishment, for all.

Chwile po tym ujrzalem Mass Bana!!! co chwile banowalo ok 5 osob...
Dobra Poszlismy z mariem na Skelety (ja 6 lvl on 7 ) chwile pozniej zauwazylem dymek nad nim, znikl wylogowal sie! Ale Nadal Byl W Vipach ON !!!
Patrze Na Stronie Tibii
-"
Cytuj:
Banished: until 10.02.2005 18:24:02 CET because of destructive behaviour
"
Ide Dalej za mna kilka osob ktore .. tak samo jak Mario dziwnie sie offlognely.
No dalej ide na mnie pojawilo sie jakies swiatelko tak jak przy robieniu Hmm Ale Niebieskie! Wylogowalo mnie a tu Co?!

Popatrzylem na moj acc i?! ->

-"
Cytuj:
Banished: until 10.02.2005 18:22:13 CET because of destructive behaviour (Area blocking, probably MCing)
"

To Ma BYC SPRAWIEDLIWOSC ?!?!?!

1. Area Blocking! -> zalogowalem sie przy tej dziorze minute pozniej pojawil sie GM!
2. MC ?!?!?! JA?!?! MC?!? Tak niemam co ****a do jasnej cholery robic tylko zapychac kolejke i jakas ***ana arene!?!?!

Niejestem jedyny! Zbanowano Nawet Kilka LOSOWYCH Ofiar Nikof niepamietam...

Jeden Gm Juz sprzedal Acc.
Jeden Gm Juz Banuje Polakow I jest STRONNY w walce sz vs pl
Jeden Gm Kocha Banowac i Kasowac Acc...

Tak Ban jest 7 dniowy ale co do ****y nedzy strace kilkanascie lvl na tym serwie! --'

Ostatnio edytowany przez Kodi - 04-02-2005 o 15:24. Powód: Bledy ...
Kodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.