Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Solth
@Ago
Skoro jestes taki ogarowiec to wytlumacz mi prosze dlaczego czesc ss'ow jest z wczoraj, druga czesc jest z 2 w nocy oraz trzecia i ostatnia z 10 rano dnia dzisiejszego. Takze nie pouczaj Belitena plx kto tu ma dluzsze questy, poniewaz zaden nasz quest nie trwal wiecej niz 8h. Zauwazasz pewna roznice? Pooozdrooo najpierw pomysl potem pisz!! <-- taka rada i tak nie zrozumiesz tylko bedziesz plul na monitor probujac zlozyc do kupy riposte na moja wypowiedz. Przykro mi
A co do ogara tych waszych mniejszych levelkow. Jakos twoi "siokerzy" popadali wczoraj. Hmm ciekawe dlaczego? TAK WIEM! Pewnie mieli lagi albo freezyy oczywiscie, bo sami nie byli w stanie sie wylozyc.
|
Jestes totalnym kretynem,moi ludzie wczoraj padli na tp pod które twoja gildia bez skila lurnela caly resp z 1 czesci jugów i zadnego questa nie robilismy wiecej niz 6h,skoro liczyszprzerwy miedzy questami to pozdro,kazdy kto chcial zostal odprowadzony do dp,mógl huncic,expic a nastepnie z nami wrócic.Dajesz jeszcze jakis madry tekst,osmieszaj sie dalej.A co do questów znów jestes kompletnym nieogarem i próbujesz czyms przykozaczyc ale ci nie idzie,nie licz questów w których ciecie przeszkadzaly pogadajmy o normalnym czasie w którym zostal wykonany quest,to niestety spadniecie na ostatnie miejsce z calej candi

Zadnego nie zrobiliscie szybciej niz my.A skoro my jestesmy nieogary,to opdowiedz sobie ciagle na pytanie "kim wy jestescie?".
@snuferku
Chce zawladnac candia? mylisz pojecia miedzy trzymaniem pokoju a a co do kozaków i przypomnij sobie akcje kto dzis mnie cisnal,jutro pytal o gildie,2 dni pózniej byl w gildi wroga i lurowal monsty a za tydzien znów sie pytal o gildie.Jestes tepy i nie masz mózgu.
@kolega pare postów wyzej
Isari Favol nie nalezy do teamu czyszczacego,chciales jeszcze czyms zablysnac?
@colo'bro aka kolejny dwulicowiec
nie kazdy jest tak tepy jak ty,czyzbys sie juz odmienil charem z Kisiel'nyq czy jak on tam mial?;/ Brith amesha tez juz nie pamietasz?o.O no to grubo XD