Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 13:38   #14388
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

@Colo'Bro
Nie ma znaczenia, czy kupiłeś chara. Moim zdaniem, zachowujesz się jak skończony kretyn. Pół biedy, że nie ogarniasz. Po naszych rozmowach na Ventrilo, w których prowadziliśmy dysputę na temat naszego światopoglądu stwierdzam, iż jesteś skrajnie niekonsekwentnym popier*oleńcem i absolutnie aspołecznym bambrem bez jakichkolwiek zasad. Podczas jednej z naszych napinek, nazwałeś mnie brudasem. Nie mam zwyczaju wjeżdżać komuś na wygląd, lecz jeśli miał bym wyrazić swoją opinię o twoim przypadku, to wyglądasz mi na spasionego tłustosza słuchającego manieczek i ubierającego się w pedalskie ciuszki. Oczywiście nie mam na celu cię obrazić, ponieważ nie chcę upadać do twojego poziomu. To tylko moja opinia na twój temat.

@Akcja Niszczymy Inquisition Quest.
Nie ma tutaj znaczenia, że najprawdopodobniej reprezentujecie wyższy poziom ogarnięcia niż my. Kimkolwiek byście nie byli, wasze posunięcie było chore i poj*bane. Rozumiem ubijać ekipę czyszczącą, ale w tym przypadku, sam stanąłem w obliczu rzeczywistego obrazu, przedstawiającego padającą wiarę (z waszej winy, nie naszej). Nie wspomnę o kłamstwach rzucanych w kierunku Gamemastera. Nie był takim debilem, z jakiego go mieliście i doskonale wyniuchał panującą sytuację, zwracając was do wyjścia z terenu Questa. Obelgi i groźby w moim kierunku na priv w grze. Byle na poziomie.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 01-03-2009 o 13:49.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem