No i dziękujemy :>
Ja ze swojej strony chciałem tylko zwrócić uwagę na duży rozdźwięk między nami (14,8%) a tibianlibrary (5.8%) co świadczy, że jednak w czołówce jesteśmy.
Tibianews oczywiście zdeklasowała wszystkich, raczej nie dziwne, jeżeli weźmiemy pod uwagę community jakie mają, i ilość osób które sie tam udziela. Na tym miejscu obstawiałem tiba.de.
Drugie miejsce to dla mnie totalne zdziwienie, nie wiezylem wlasnym oczom. Teoria była taka, że Brazylijczycy mieli dwie strony, więc ich głosy powinny się rozłożyć mniej-więcej po połowie, ale co co się tu stało, to jest nie do pomyślenia. (mój typ na miejsce drugie: tibianews)
Trzecie miejsce Tibia.de jest o tyle dziwne, o ile brazylijczycy wyforsowali się na sam przód. Wspaniałe forum tego serwisu, wraz z wiadomościami i tysiącami graczy powino być wyżej, no ale cóż, zdarza sie.. (mój typ: tibianlibrary)
Czwarte miejsce- my. mogło być lepiej, ale jest tak jest, nawet niezgorzej, 14,8% to nie tak mało, jak mogłoby się wydawać... (tu akurat dobrze typowałem

)
Ogólnie: Drom powinien wziąść się do pracy, to przez niego tak stoimy...