Prawda jest taka ze 2 lata temu najwiecej mial do powiedzenia damu, gdyby trzymal z lukexem dalej by mial ale cuz rok temu odwrociles sie przeciwko mnie, ja udowodnilem ze byles wrong i straciles swoja "wladze" jak wy to nazywacie..
A kto wie co bedzie za pare miesiecy, moze ja bede w sytuacji jagi i to on bedzie pomiatal mna nie tak jak ja teraz pomiatam wami
Kazdy ma troche racji w tym co mowicie ale tak wskoczyliscie na alu ze doszedl do inso a kazdy z was jak by mial dobrego chara by chcial wejsc zeby sobie troche pozadzic.
O damu nie mowie ale o jadze i c.o wy nawet wejscia na venta voxa nie macie, pewnie wiem wiecej o ich zamiarach/planach na war niz wy i wy mowicie ze alu szacunku nie ma?
Przyznam ze kazdy nowy ktory wchodzi do wara 1 raz jest pionkiem, tak jak ja czy artur bylismy w esterno tak na poprzednim war byl tide szafa czy artu..
new war przyszedl daliby chary again bo juz sobie kazdy ufa, i w tym momencie pionkami ich nazywac nie mozecie bo zalozmy ze bym zabil smoqa za cos i nie mial prova zadnego to bym musial placic, za ten sam reason zabil bym aluzuxa i nikt by sie nie przejol bo nam nie pomogl wczesniej, teraz ma szanse sie pokazac w war.
Invnolem alu do inso bo kumplujemy sie od dluzszego czasu jak anubisem na 20 lvl jeszcze gral, chcial isc na poprzedni war ale nie bylo potrzeby, juz bylo dawno wiadome ze dojdzie tak jak Karol (chester,hera) mowil
Wiecie ze lvl to nie wszystko, ja w vuco vuco vice bylem na 88 lvlu, przy czym damu mial 170 ek i mial juz mniej do powiedzenia niz ja.
Ok prawda taka ze kazdy z inso moze robic co chce (z umiarem) do czasu kiedy z br trzyma dobrze.
pzdro 4 all
btw damu, ja zadnych listow nie robie wiesz ze walcze z bopem na xxxx servach jak bym chcial to bym mogl miec listow odgroma i posprzedawac je za xxxxxxxxxxxx kkkkk tak jak ty sam chciales kupowac, ja z 1 teamem siedze nie tak jak polowa z was tutaj zmieniacie strony jak skarpetki