Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 15:41   #14401
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Kod:
Dokladnie Brawo :cup:
ROTFL&LOL

Faktycznie muzyka pokroju "bumklap bumklap bumbum" jest najlepszą muzyką na świecie. To już disco polo ma lepsze rytmy. Swoją drogą, Colo widziałem Cie. I nie wkręcaj innym od brudasów jeśli sam nie jesteś fajny. Sztuczny dzieciak, ot co.

Ey Szczunek chciałbym podkreślić jedno że muzyka która określiłeś w sposób taki ---> "bumklap bumklap bumbum", jest jedną z najbardziej znanych i lubianych rytmów na świecie, może i nie ma znaczenia, ani przesłania w rytmie ale dzięki tej muzyce są największe imprezy na świecie ( jak i w Polsce tak i w Holandii czy w Niemczech ) i żadna inna muzyka nie dorównuje jej do pięt, jeśli chodzi o imprezy masowe .

A teraz odskoczymy trochę od tematu " Muzyka " i zajmiemy się kwestią Candi.
Powiem tak : P, jak by nie było też się czasem spinałem na tym forum xd, ale od jakiegoś czasu już tu nie pogrywam( choć niedługo znowu zacznę - Chyba ). Chce tylko powiedzieć jedno, ciągle się kłócicie że co to nie wy zrobiliście na tych questach ;p, Solth ma rację jeśli chodzi o długość trwania questa, ale tak szczerze wam powiem ;p jak by znowu Dementhess powróciło to obstawiam że żadna guildia nie miała by szans na tych questach czy servisach które robicie gdyż teraz zbytnio nie gramy i wykorzystujecie naszą nieobecność i pokazujecie jacy to wy nie jesteście ;D, a obstawiam że jak byśmy wlecieli z cała ekipą to by było tak jak ostatnio nam przeszkadzała BOmba Boys - jeden by padł i reszta by zjebała. Więc nie róbcie z siebie nie wiem jakiego kozirrosa tylko weźcie w końcu zbierzcie sobie ekipę i zróbcie sobie jakieś małe OB ( Dla nie rozumiejących - Open battle np. w jakims roomie), i wtedy zobaczycie kto jest lepszy chyba że sie boicie o Lefel Pozdrawiam
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.