Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 15:50   #14035
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
Domyślny

kurwa ty masz coś nie tak w tej obsranej głowie???? kumplowałem się z mistikiem wtedy jak joinałem swata i mówił, że mam zebrać paru ppls do joiniecia na swata to asknąłem stacha i jage czy nie chcą dołączyć i poszli ze mną. btw nigdy się nie proszę o exp place po prostu się wbijam jak expią tacy jak staśko ;> pionasem w tym momencie to ty jesteś bo qrwa nic nie możesz mejknąc oprócz srania na forum, nawet 1% nie możesz tego co ja now na danera oczywiście kosztowało mnie to pare dedów w warsie, ale jak na tym wyszedłem??? jestem szanowany w inso lev odrobiony i wjebane w chuj more, gdzie qrwa nie przejde ludzie srają pod siebie żebym jebać nie zaczął AIJSIAJSIAJSIAJS to jest pionek??? moge all kurwa ty przy mnie jesteś jebanym cieciem, który jak grał czekał na swoją kolej aż padnie i się doczekał

pozdro bambusie pamiętaj na danerce pionasem to pozostaniesz jedynie ty bo co może taki pedałek huncony jak ty zrobić??? do czasu aż się kumplowałeś z arturem miałeś troche loozu, ale co się potem stało ojej??
Gardze takimi ścierwami jak ty ,i,
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy
23:23 Quenative [78]: meat please
23:23 Pox Paladinen [145]: haha
23:23 Quenative [78]: or water

Ostatnio edytowany przez Kain90 - 01-03-2009 o 15:52.
Kain90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem