Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 16:11   #17
<hmm>
Użytkownik Forum

<hmm>'s Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Harmonia
Domyślny

Czy ktoś ważny wierzy? .. Hmmm.. Jak na razie ciężko żeby ktoś uwierzył w momencie gdy cały \projekt\ wkrętu jest na etapie fikcyjnego upadku.

Z osób które pisały już do mnie na GG pamiętam scrossa i cinka(?).. scross oferował rl kasę, cinek kulturalnie zagadywał. W sumie było parę graczy którzy nie wypowiadają się na forum, a są święcie przekonane że book istnieje.

Na tą chwilę powiedziałem tylko że treść dotyczy minotaurów.

Chciałem dać w poniedziałek screen z Quest Loga, jednak P.K. chyba słusznie zwrócił uwagę że sekretne questy się tam nie pojawiają... lecz czy to jest sekretny quest skoro wskazówkę do niego można zdobyć zabijając bossa?

Jak macie jakieś pomysły to kurcze piszcie ; ) Na poniedziałek/wtorek musimy coś wystawić. Jakiś drobny element który \udowodni\ że quest jest, i będzie można zacząć zabawę z \roleplayowym\ wkręcaniem.

Prawdopodobnie we wtorek P.K. będzie miał czas na pogadankę o Q. więc pewnie coś się wykluje(nie, to nie o smokach michossa )

Na tą chwilę do głowy przychodzi mi, że aktualnie nie przydatne mleko można wpleść w questa. Jak wiadomo jest w 2 lokacjach na mapie, minotaury je lubią, a w dodatku jednego viala posiadają orki(gobliny)... (.. coś w deseń 'przynieś mi dwa rodzaje mleka")
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem