Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 16:40   #139
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alienXX Pokaż post
I tak mi na mysl przyszlo. Uwazacie, ze wszystkie zwierzeta + czlowiek sa rowne, to dlaczego pozwalacie sobie na rozdeptanie pająka czy pacnięcie muchy. W czym te zwierzeta sa od pieska, kotka, chomika gorsze?
(Stary post, ale jakze mnie korcilo ^^)
W tym, ze muchy czy pajaczki sa bardziej uciazliwe od kotka, chomika.
Pajaczki: Robia pajeczynki wszedzie.
Muchya: Siadaja na ochydnych rzeczach, a pozniej powiedzmy, wpada Ci do herbaty.
Cytuj:
Dość niedawno widziałem film o tygrysie, który za młodu był 'wychowywany' przez pewną rodzinę, lecz gdy urósł był oddany do zoo. Kilka lat później ta sama rodzina pojechała go odwiedzić - rzucił się na nich (oczywiście po przyjacielsku;d), jakby ich odwiedziny były czymś, na przyjście najbardziej czekał. Niestety nie mogę znaleźć tego, ale gdy tylko znajdę to podrzucę linka.
Ja taki o lwisku widzialem.
Cytuj:
Skoro nie ma uczuć, to podczas zabawy nie jest mu 'wesoło'.
A skad wiesz, ze tak jest? Moze to cos w rodzaju kobiety udajacej orgazm.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem