Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 16:59   #14406
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Nigdy nie byłem i nie będę rasistą na tle muzycznym. Bardziej chodziło mi o to, ze ludzie podkreślają się na takich "technojebów" (nie obrażam tutaj prawdziwych fanów tej muzyki) którzy prezentują się na takich fajnych. żel na włosach, dzwony w gwiazdki i różowe obcisłe koszule. Niektórzy mają taki styl, a niektórzy perfidnie ich kopiują. Co najśmieszniejsze, jeśli zapytałbyś takiego osobnika jakie są rodzaje techno, gdzie jest i kiedy największy "festiwal"(niewiem czy to tak się nazywa) techno to zrobi rybke i pewnie da Ci w morde za to, że zrobiłeś z niego idiotę.

poza tym. Pamiętam jeszcze czasy "rządzenia" przez dementhess. Może i jak ktoś im podskoczył to niemiał lekko na expie, ale swoją drogą nie pamiętam żeby były jakieś masowe wpieprzanie się na questy, każdy mógł expić a że czasem wyskoczyli na random-pk to da się zrozumieć

pozdrawiam
Mówisz tak gdyż społeczeństwo tak to określa a że nie chcesz być gorszy odpowiadasz tą samą bzdurę co reszta innych ludzi. Ja z własnego doświadczenia wiem że w mniejszych klubach( np. u mnie w klubie " Imperium " gdzie jest ono o wiele mniejsze od " Ekwadoru " z doświadczenia wiem że w Imperium więcej się wiary pizga niż w takim Ekwadorze, Dlaczego? gdyż w Ekwadorze jest klimat, są ludzie o wiele starsi i nie mają czasu na zabawy w pizganie się albo cuś po prostu jadą tam by się zabawić, ale społeczeństwo gdy zobaczyło film z Ekwadoru, gdzie wiara pizgała w białych rękawiczkach, naćpani w chuj od razu mają nadal tę same zdanie od 6-7 lat a nawet nie wiedzą jak tam jest. A przy okazji do imperium chodzi zaledwie 300-400 osób i zazwyczaj nie ma bata żeby nie było jakiegoś pizgania, a do Eko przyjeżdżają ludzi z całej Polski i jest ich około 2500-3000 tys. ludzi, i jaki w tym morał? Że jak by Eko było tak widziane jak przez oko ludzi( którzy tylko słyszeli a nigdy tam nie byli) to musieli by wybudować Szpital obok bo Karetki by nie dawały rady.
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem