Po pierwsze pierw powiedzialem swoje zdanie a pozniej chycilem hunta przez to ze powiedzialem swoje zdanie a nie na odwrot kretynie ... po drogie tak bylo jak z of-a mnie pusciles a pozniej jak bylem w dp ab to sie pytales ile uhow stracilem i mi odeslales uhy taka prawda pizdo i teraz widac jakim jestes bucem bo wstyd ci sie do tego przyznac hauhsauh ty mas ztak popierdolone pod kopulal ze ja pierdole zwracanie uwagi a nauka to sa 2 rozne pojecia idioto pierodlony i ty piszesz mi dziecinko jak nie masz wiecej lat ode mnie wiec stul morde frajerze bo nie wiem kogo tutaj udajesz ... jak bys nie wiedzial rodziny sie nie obraza ale ty pochodzisz z dzungli wiec nie bede ci jebal rodzinki bo nie wiem czy ja masz i czy ja bedziesz mial

mocny w gepie leszcz w rl i to mnie najbardziej smieszy ze zgrywasz takiego pro a jestes jebanym typkiem ktorego taki br z inso moze w dupsko wydymac ... jak pisalem nie jestes my na "ty" albo czytac nie umiesz ale tak juz pisalem nie dojebali cie skoro uwazam ze to jakas "prerria" to zapraszam do nas pizdeczko z miasta gdzie sie chodzi w gumiakach

hahaha a tak pozatym nie wiem czy jest to nagrane bo bym ci linka wyslal zebys pozniej nie zaprzeczal jak do ciebie dzwonilismy i jak srales w majtki bo nie wiedziales co powiedziec hahahaha i kto tu kurwa jest dzieckiem przyczlapie ? .... cmok

a jak mowisz o Stachu to zawsze moge z nim isc na bro cos przyjarac a ty ? poplywac w kanalach ze swoimi cyber ziomami alocha ten char ktorym grales na poczatku orzech ... to dobry nick sobie dales bo wlasnie takie orzeszki to ja sobie moge zjesc na sniadanie a pozniej je w kibelku elegancko z kulturka wysrac