Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Znicz
Mówisz tak gdyż społeczeństwo tak to określa a że nie chcesz być gorszy odpowiadasz tą samą bzdurę co reszta innych ludzi. Ja z własnego doświadczenia wiem że w mniejszych klubach( np. u mnie w klubie " Imperium " gdzie jest ono o wiele mniejsze od " Ekwadoru " z doświadczenia wiem że w Imperium więcej się wiary pizga niż w takim Ekwadorze, Dlaczego? gdyż w Ekwadorze jest klimat, są ludzie o wiele starsi i nie mają czasu na zabawy w pizganie się albo cuś po prostu jadą tam by się zabawić, ale społeczeństwo gdy zobaczyło film z Ekwadoru, gdzie wiara pizgała w białych rękawiczkach, naćpani w chuj od razu mają nadal tę same zdanie od 6-7 lat a nawet nie wiedzą jak tam jest. A przy okazji do imperium chodzi zaledwie 300-400 osób i zazwyczaj nie ma bata żeby nie było jakiegoś pizgania, a do Eko przyjeżdżają ludzi z całej Polski i jest ich około 2500-3000 tys. ludzi, i jaki w tym morał? Że jak by Eko było tak widziane jak przez oko ludzi( którzy tylko słyszeli a nigdy tam nie byli) to musieli by wybudować Szpital obok bo Karetki by nie dawały rady.
|
Byłem na ekwadorze i jakoś nie widziałem żeby ludzie się tam bili. Tam JEST klimat, bo 3/4 osób tam uczestniczących to prawdziwi fanie. poznałem mnóstwo osób które były wporządku. Gardze tylko sztucznymi ludźmi. Którzy nie mają swojego stylu i kopiują innych. Tak, wiem, ze każdy może być tym, który kopiuje, bo nie da się jednoznacznie tego określić. Lubie metal, a ubieram się w jeansy i nawet zakładam białe podkoszulki. Bo to lubie. a nie robie tego, bo inni tak mają.
Swoją drogą, tez niedaleko mam "Imperium". W Rybniku ;p