Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 19:08   #151
<hmm>
Użytkownik Forum

<hmm>'s Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Harmonia
Domyślny

Skoro temat zszedł na "gadamy o tym że gadamy":

Rocket coś często nazywasz idiotą ludzi na podstawie rzeczy w których się mylisz i nie mają dla Ciebie znaczenia.
Często masz racje w tym co piszesz, ale chciałbym w końcu zobaczyć Twoją wypowiedz na tym forum. Na razie dopisujesz komentarze do cudzych wypowiedzi, lub wstawiasz pomiędzy cudze posty pytania które nie jednokrotnie już ktoś zadał, albo jasno wynika z cytowanych przez Ciebie treści że ktoś nie ma zamiaru pisać na dany temat więcej.
To też fajne ale, i dobra wprawka do rozmowy, ale od osoby w Twoim wieku raczej oczekuje się bardziej dojrzałych wypowiedzi.
Zresztą pisz jak chcesz, miejsca tu jest dość dla każdego

@\mole książkowe\
Myślałem że to jasne ale jednak muszę to napisać: Książka nie jest pusta, nie jest 'rewritable', nic do niej nie można wpisać/dopisać/zmienić.

@\miłośnicy filmów\
Nie posiadam żadnego działającego tibicam dla GNU/Linuxa.
Program xvidcap na tą chwilę nie kompiluje się na moim systemie, ale jak będzie potrzeba to znajdę inny i nagram film z Amber który trafi na u2b'a.

@\tropiciele spisków\
Faktycznie z was mam największy ubaw. Warczycie jak małe ratlerki i sądzicie że swoim 'kąsaniem' wzbudzicie w kimś strach i wymusicie respekt do siebie.
Waszym argumentem jest "ja nie widziałem, to tego nie ma!". Empiryzm dobra rzecz, lecz...
Ubaw polega na tym, że każdy z was może iść i zdobyć ta książkę sam, i widzę już wasze miny w tym momencie. : D

Trzęście się dalej moje małe ratlerki ;*

@\”sądzę iż nie jestem ratlerkiem!”\ czyli \on topic\
Ktoś zakończył temat że już tacy pewni jesteście i wypowiadacie swoje osądy? To po co ja „otwierałem” Wam ten temat? : (
Mimo to, fajne miejsce do pisania o tym co się dzieje, bo już mamy dość spamu na IM'ach w tej kwestii. Póki co dalszych informacji brak. Koniec transmisji.

(A teraz przyjdzie Rocket Slayer i jak ratle... ehem.. Dziki Wilk, rzuci się do rozbierania mojej wypowiedzi na osobne linijki)
(przeczytać i zapamiętać do końca życia!)

"And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."

Ostatnio edytowany przez <hmm> - 01-03-2009 o 20:32. Powód: "piszemy po polsku"
<hmm> jest offline   Odpowiedz z Cytatem