Jak mowilem nie bede znizal sie do twojego poziomu i nie bede jebal ci rodzicow bo jak pisalem pewnie ich nie masz ... tak tak dzwonilismy do ciebie a ty takim glosem jakbys mial 100kg w gaciam uahsuahsauahsuha jeszcze nie slyszalem nikogo kto by byl tak obsrany jak ty nawet nie wiedziales co odpowiedziec hahahaha poprostu jestes zalosny ... w zoo to cie dokarmiaja juz ci mowilem skoro jestes taka cipka i w zoo mozna mnei ogladac to zapraszam do Tarnowa i powiedz mi to prosto w oczy sry twoj wzrok byl by na butach taki jestes frajer ze tylko bierzesz gadki z neta i jazdunia a ja ci pieknie mowie i daje dowody jaka ty cipka jestes uhasuhau ale mam z ciebie przychlascie polew ja pierdole nie wiem skad cie wypuscili widze ze ty jakis nie wyrzyty seksualnie jestes auhsuha idz sobie lepiej konia zwal zebys to sobie odreagowal bo ci jajeczka pekna z przepelnienia ups sry ty ich niestety nie masz ...

i teraz widac jakie jestes dziecko jakbys chociarz mial troche rozumu w tej krzywej pale to bys wiedzial ze rodzina to rzecz swieta ale niestety ty jestes za gupi i tutaj pokazujesz jakim jestes dzieckiem tibi alocha