Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2009, 20:12   #14416
masterdihaha
Guest

Domyślny

Postanowiłem pośledzić sobie filmik od samych korzeni..i..<ździwienie>
Słynny Darkseph z Candi..ten..pod którym kiedyś drżała podłoga <szyderczy śmiech> poprostu mnie rozbawił, wraz ze swoim kolegom do którego sam nie wiem jak sie zwracać, bo aż roi sie od coraz nowych nickow pod którymi przebywa.

ey..chyba zapominasz że matrix na candi nie leci..jak pośledzić tvn to w relacji wiosna->lato albo w zimniejsze noce znajdziesz sage matrixa, aż od pierwszej części do ostatniej.

z tego co pytałem sie na candi..nic z Twoich obietnic, Twoich gruźb jak i Twoich kolegów, nie zostały spełnione, więc powiedz mi..po co obiecywać coś bez pokrycia?
a może podłączasz sie w domu do takiego czegoś co było w matrixie <nie wiem jak to tam sie nazywało, nie znam dobrze tego filmu, może oglądne go jeszcze raz, może zobacze tam Ciebie..> i takim sposobem znajdujesz sie u tych osób którym grozisz 'przez kabel' (?) chodziło chyba tam o Tomurke..mówisz że sharuje..ale z tego co mówią większe lev na candi, bota nie używa..w przeciwieństwie do tego co mówią o Tobie..ciesz sie..że nie dostałeś bana, ale ma być następna fala..więc może next time

pewnie sie zastanawiasz kim jestem, nie..nie znasz mnie

Twoja legenda wygasa, wraz z Twoją gildią <i jakąś riposte byś dał na tibia.pl..w związku z demonbone, bo zostało to zrobione nie słusznie, przywłaszczyłeś sobie wszystko, jak i na każdych bosach, bo zawsze widać wszystko u Ciebie w domku, albo w gh>
  Odpowiedz z Cytatem