Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2009, 07:19   #14426
masterdihaha
Guest

Domyślny

Beliten..miałem zaszczyt zauważyć stojąc pod dp, jaką Ty polszczyzną operujesz..może na forum udajesz nie wiadomo jakiego ortografa, ale w Tibi natomiast tym nie grzeszysz(?)
Nie napinaj sie tak, ale co do aga..masz 100% rację, ten typ jest nie wiem..może myśli że jest śmieszny(?) i Candia go lubi(?) <Aguś, wstawaj! do szkoły zaśpisz! Ago: mamo, mamo..już wstaje, minutka..zawładne Candią zaraz.. (i koniec snu Ago)> Jesteś Ago poprostu 'żalowy'. Nie widziałem głupszego typa na Candi <poza Diegiem ofc>, nie dorastasz do pięt ani sf ani bb ani..deme. Te Twoje trapy..na 30 levele na rotach(?) ogarnij się troszkę. Nie wspomnę już o Twoich kłamstwach, jakie to fajne questy robisz <potem ludzie muszą inwestować w blessy> które trwaja po 10h+ nawet! ale nie, dla Ciebie one trwają 2-3h! Już raz wywiałeś z Candi cichaczem, jeszcze trochę a zrobisz to samo, kto tym razem sprzeda postać?bo proxy już nie może.
A tutaj coś z filmiku które sobie obejżałem, filmik Bomby Boys która Wam wpadła na Poi.. Niezłą akcję zrobili <nie żebym ich promował> ale odwalili dobrą robotę..

Odpowiedz z Cytatem