Heyah
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Dlaczego nie potraficie zrozumieć, że Lesiu nie chce wyjawiać tajemnic?
|
Juz to zrobil
Cytuj:
Wiele razy mówiłem, że wiem jak uwalniać pewnych "więźniów" w Wężowej Wieży, ale tego nie powiem.
|
Ah ta skromnosc =]
Cytuj:
Nie sądzicie, że jeśli ktoś wyrobił sobie renomę to nie będzie jej szargał jakimś wkrętem? Skoro coś takiego mówi to bierze odpowiedzialność za swoje słowa.
|
Zachowanie prestizu to jedno, zas odpowiedzialnosc to zupelnie co innego. Jak na 25latka zbyt powaznie podchodzisz do tej gry ^^'
BS < moglbys rozwinac ten skrot?
Cytuj:
Od tamtego czasu nie wyjawię nikomu tajemnicy jeśli nie wykazuje choćby odrobiny inteligencji. Nikomu kto nie włożył w poszukiwania cząstki siebie, krwi i potu. Możecie mnie nazwać samolubem, ale wole żeby te tajemnice zostały całkowicie zapomniane.
|
Nie sadzisz, ze dla wielu ta wysoko podniesiona poprzeczka jest nieosiagalna?
Zeby wogole od czegos zaczac nalezy miec minimum bardzo dobry angielski. Wiekszosc rozwiazan na przerozne zagadki znajduja sie w ksiazkach lub slowach wypowiedzianych przez NPC. Ot cala filozofia. Zawsze gdzies znajduje sie jakas wskazowka. CipSoft nigdy nie tworzyl Questow, ktorych nie daloby sie rozwiazac (chyba ze cos co na pozor wydaje sie Questem w rzeczywistosci nim nie jest).
Chcialbys pomoc innym wskazujac im kierunek? Wielu chcialoby sprobowac, lecz nieliczni potrafia zrozumiec to co napisane i wypowiedziane. Przetlumacz dla nich ksiazki, a kto wie ... moze ktos odkryje cos czego jeszcze nikt nie odkryl.
Odkryles cos interesujacego? Swietnie. Nie widze powodu, by wlozony wysilek poszedl na marne poprzez udzielenie wszystkim informacji co i jak. Ty zachowujesz w tajemnicy -rarki-, przykladowo ja sposob na Ferumbrasa =]
Cytuj:
Zapłacę na serwerze Guardia 500k (na mainie) za tą ksiżkę przyniesioną na main. Pięknie uzupełni moją bibliotekę (Nadal będę miał ok. 75% wszystkich książek z Tibi  ).
|
1. Ewidentnie widac, kto wsrod polskich N1'ow zajmuje sie mistycyzmem Rookgaardu, a kto przelamywaniem innych stereotypowych barier.
2. Gdyby ta oferta obejmowala Isare ...
@Offtop
Ja w odroznieniu od wielu luzno podchodze do rarkow. Niejednokrotnie mialem ta przyjemnosc potrzymania tego i owego. Harmonia > Spike Sword Slythii ... sama zapytala czy chcialbym go potrzymac, odmowilem, poniewaz nie widze w tym niczego nadzwyczajnego =] Moj entuzjam dotyczacy odkrywania Tajemnic Rookgaardu zniknal zaraz po tym jak po 10 minutach kopania kilofem niczego nie znalazlem hehe. Kolejnym przykladem moze byc znikajacy Spike Sword. Poznalem sposob jego znikania, mimo to zachowalem to w tajemnicy, gdyz szanuje czyjes osiagniecia i tylko sam jego autor ma prawo i przyjemnosc ogloszenia swiatu o swoim dokonaniu. Jezeli chodzi o moj filmik ... coz ... zawsze lubilem sobie zartowac z graczy i nigdy to sie nie zmieni. Nie mniej nigdy nie powiedzialem co nalezy zrobic by zniknal. Do czego zmierza ten akapit? Do tego, ze kazdy okrywca moze naprawde cieszyc sie swoim odkryciem wowczas, gdy przynajmniej 1 osoba o tym wie. Innymi slowy - napawanie sie sukcesem jest niepodwazalnie zwiazane z wiedza innych. Kwestia tego czy bedzie wiedzialo o tym waskie grono zaufanych ludzi czy pol globu.
Jezeli ktos z tu obecnych chcialby byc posiadaczem czegos unikatowego, to o ile bede cos mial, chetnie oddam na Test Serwerze (hehe). Kiedys namietnie zbieralem wszystko, obecnie po 3 minutach mam dosc i oddaje graczom wszystko co udalo mi sie zdobyc - ostatnio Darth Evol otrzymal BOHy i cos tam jeszcze.
Podsumowanie: Zamiast biadolic i prosic o rozwiazanie, poproscie o przetlumaczenie ksiag oraz dialogow z NPCami. Czasem nawet ludzie inteligentni Panie Klocku potrzebuja pomocy ^^
PeZet Dr. =]