Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2009, 17:40   #13911
Hytry1988
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
@Hytry
Prawda jest taka że hytry zamiast twarzy masz dupe, a że miałes pecha ze Twoj własny RL za 100k zrobił fote i Cie sprzedał jak wietnamczyk na 1000lecia to sobie szukaj winnych w swojej miejscowosci. Ja Ci swojej foty nie pokaże bo jestem na tym koncie z ukrytą tożsamoscią i wiele razy to powtarzałem, ale naprawde wierz mi jak bym miał morde podobna do Twojej to bym sie nie śmiał i w kuble na śmieci sie ukrywał, wogóle to podziw dla Ciebie bo jak by minie tak jechali za face to juz dawno bym brał nogi za pas z tego forum. Po prostu pecha miałes i tyle. Ale nie martw sie, Seal też do pieknosci nie należy tak jak Ty. Tylko zara... on ma talent, a Ty kupe na twarzy i przegranego chara. Amen.
wybacz mnie żaden rl nie sprzedał za 100k może ciebie by sprzedali za 1gp a te konto jest moje.
To idź i się skryj w tym śmietniku dobrze ci to zrobi.
jeżeli oceniasz mnie po charze to naprawdę zal mi ciebie i twoją rodzinę i jeszcze ci powiem tak dziś przegrany jutro wygrany wiec nie mów ze ktoś tu jest przegrany bo przegranym jurto możesz być.
Ciekawe czy na rl też jesteś taki fither byś dostał w tą swoją idealną mordkę i byś się zamknął.

@TomigolakaTomko

Niech cie to nie interesuje skąd mam kasę chyba ze ci zal ze ja mam a ty nie

i napisze jeszcze tak ja miałem kasę, mam i będę miał
  Odpowiedz z Cytatem