Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2009, 19:23   #7298
Otakuma
Użytkownik Forum

Otakuma's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin

Stan: Na Emeryturze
Otakuma ma numer GG 3378616
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix Pokaż post
@Kuma
To po co jednak wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia i nie masz ochoty rozmawiac?
Co do mnie, ja mowie otwarcie - nigdy nie mialem chociazby namiastki high-endowego sprzetu. Sluchu tez nie mam wybitnego. Moj zestaw natomiast pozwala bez problemu wylapac roznice w jakosci pliku, sprzetu czy chociazby masteringu plyty. Tyle ode mnie.
HAH :'D, dobre nie powiem. Może dlatego sie wypowiadam na tematy w których zaiste jestem zielony ponieważ ty zacząłeś. Ja powiedziałem, że opening mi sie nie podobał(a dokładniej że ssie), a ty zacząłeś wyskakiwać ze sprzętem i postrzeganiem słuchu.

@Corgar
Fragment o "brzydkiej dziewczynie" był porównaniem do brzydkiej piosenki. Jeśli piosenka mi sie nie podoba, to niezależnie od sprzętu nie będzie mi sie podobać, nawet jeśli wyłapie "smaczki". To tak jakbyś oglądał 2x SD tylko, że w lepszej grafice i na lepszym sprzęcie. Spodobało by ci się za drugim razem? Nie sądzę...

Tak jak powiedzieliście to już koniec : P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz Pokaż post
@Kuma, Gro

Dobra koniec tego, bo zaczyna się robić niemiło. Chcecie flejma? Prosze bardzo. Ale o anime.

Nipah~!
Corgar Frizz
Ależ chętnie. Czemuż nie? xP

Ostatnio edytowany przez Otakuma - 03-03-2009 o 19:25.
Otakuma jest offline   Odpowiedz z Cytatem