Jako, że sam mogę się w tej grze jeszcze śmiało nazwać nowicjuszem, mam parę pytań do pana wyżej, który jak widać gra już jakiś kawałek czasu
Po pierwsze... rasy Dhan i Dekan otrzymują exp za zabijanie innych graczy. Czy prawdą jest to, że nie mogą brać udziału w party? U Dekana zauważyłem skill, którego można użyć tylko będąc w party, więc zasadzie to wyklucza moje pierwsze pytanie... W kazdym razie sam party nie mogłem stworzyć, bo byłem w Assasin Mode, czy można ten tryb jakoś wyłączyć?
Po drugie.... zdziwiłem się nieco gdy zorientowałem się, że każdy "płat" mapy posiada te same instancje. Ba, raz wszedłem do jakiejś kopalnii za teleportem w jednym mieście, a gdy wróciłem tym samym, wylądowałem zupełnie gdzie indziej... czy gra nie jest zbyt schematyczna? Mapa jest naprawdę spora, ale trochę mnie rozczarowało to, że dungeony wyglądają tak samo.
Po trzecie... po pewnym czasie gry i krótkim przetestowaniu wszystkich profesji zauważyłem, że po 13-14 lvlu pojedynczy mob potrafił zabrać mi w czasie jednej walki pół HP i zmuszony byłem często siadać. Czy jest na to jakieś lekarstwo?

(Sprawa ma się najgorzej u Dark Elfa, Elfa i Half Elfa... może ten typ tak ma? ^^)