Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2009, 08:51   #2174
picipancarlin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 03 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Moze nie straciles,moze tak,ale to jest zalosne co ostatnio pokazales wypowiadajac sie nt. hackow. Dla mnie to wioska,latwie hajs na pacc i chce sie klepac a nie hackowac bo to jest dno dna.Ta gra miala dawac przyjemnosc a nie zabierac i zmuszac do refleksji pokroju "duzo czasu poswiecilem na to konto,za duzo,a teraz przepadlo" w ten pojawiasz sie ty i podobnie myslacy do ciebie z czyms pokroju "hehe hack fajnie bomba cool". Pierwszy taki post dzisiaj w tym dziale,mam nadzieje ze to przemyslisz Adrianku.

@signed ojebanie gosc z hajsu itd to jest jeszcze w miare normalne ,ale po chuj rookowac calisa i takich ealynow boga ducha winnych cypryjczykow???

Dobra calis spy ,ale niebyl gorszy niz it
Ealyn nawet kur niebyl jakims ogarem zeby was masowo mordowac

@fayter : I tak jestes wytrwaly bo robiac noce ,aby poskilowac trzeba miec checi ktore odbija sie rl ;ddddddddddd a to cenie sam nie moge dlugo pracowac np. mialem jej ogrodek przekopac na jakies kwiatki i pici det

@felix ty sie kurwa nie obrazaj zawsze byly wjazdy : o pici nieogar ; o pici to debil ; o pici ; o masz deda ; i jeszcze jedno jedyna rzecz ktora wbudowalem w cs jest no-recoil

i pierdolisz bo nie tylko ja spamuje ,ale osoba z ormo ktora sie nie okazala smieciem(wyjebmy lafe i piciego to debile [albo tylko mnie- czytaj]i sa glupi bo bedziemy mieli nowych ziomkow z lr ,albo oczywiscie gdzie mialem byc spyem co osobiscie pierdolnij sie w glowe ) i za to go szanuje

Ostatnio edytowany przez picipancarlin - 04-03-2009 o 08:54.
picipancarlin jest offline   Odpowiedz z Cytatem