Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marcza57
Podsumowanie:
Jedna wypowiedz z tych wszystkich jest porządna i jak przystało na Knighta Kotletasa zawsze wypowiada się porządnie. Odpowiedział najrozsądniej z Was wszystkich matoły. Tak jak to mówi Medivh dzieciarnia i tyle. Nie spodziewał bym sie po was tego chłopaki. No ale cuż czego sie po dzieciach spodziewać?
Zaczne od Lafy, wyzywa Piciego na forum a jest jego kolegą w realu? Jaki morał z tego ? To się nazywa kolega? Moim zdaniem frajer tak tylko się może zachować.
Następna kolej to Koszyk nasz super Supporter Tibia.pl Robi bóg wie kogo z siebie na forum a tak naprawde to kawał szmaty. Dominik z Warszawy podzielił się z nim postacią. Nie bedę wnikać dokładnie na jakich zasadach to miało być ale moim i nie tylko moim zdaniem zachowałeś się jak szmata niszcząc reputację Boroth Flama zbudowaną przez Dominika.
Leonek. Uważasz ze Kalisz to miasto? Pewnie 80% mieszkańców Polski nawet nie wie gdzie te zapiżdziewo leży więc nie mów że mieszkasz w mieście
Felix. A ty nie lizałeś dupy dla innych ? Ogólnie uważam że jesteś najbardziej porządną osobą z tej całej bandy kretynów więc nie będę się wypowiadać na twój temat ...
Fayter. Robiąc ten cały wywiad o Picim powinieneś się zastanowić do czego wogle ma to służyć? Wiem że zaraz zaczniesz tutaj swoje filozofie pisać ale mam to w dupie jak i każdy. Przed wejściem do IP byłeś zupełnie inny. Szukałeś przyjaciół w biedzie i ich znalazłeś a teraz? Uważasz że wchodząc do IP jesteś królem i panem świata? Kiedyś Filush dał ci dostęp do ORMO i zaczełeś lizać dupe dla ormowców żeby przypadkiem ciebie nie ubili. Żeby nie Felix i jego pomysł połączenia ORMO z KUPĄ pewnie dawno byś leżał w piachu. Teraz kiedy znalazłeś sobie lepszych przyjaciół w dupie masz kumpli z ORMO którzy kiedyś ciebie wspierali, aktualnie liczy się tobie tylko IP i Filush bo wiesz że Filush w ORMO sprawuje władze i on tam wydaje rozkazy. Zmieniłeś się i tyle tak samo o i ormo się zmieniło. KIedyś to była zupełnie inna gildia, złożona na samych ziomkach a teraz to szambo i nic więcej. Byle gnojek sie może tam dostać dlatego Filush powinien coś z tym zrobić. A ty Fayter licz się z tym co robisz bo że kilku Interowców straciło chara to nie znaczy że ty nie będziesz następny
Nie zapomniajcie także że ORMO to nie jest to samo ORMO co kiedyś. Stare ORMO składało się wiadomo z jakiego składu a nie tej bandy .... która doszła grom wie skąd ... to tyle.
|
Made my day

zwlaszcza kochany fragment o mnie ;D Felixowi to ja dawalem inva do ormo bo przed sd od 45 mialem tam vicka na pencie a nie jego pomsyl polaczenia Ormo z Kupa.
Kotlet - ma w dupie tibie i zawsze trzymal fason,i nie chcial uczestniczyc w zabawie.
Koszyk - wciagnalem go w to bo im wiecej osob tym wiekszy fun(nie wiazac tych slow z noobami na ob veno-thais xd) nie robi z siebie Boga na forum,to ze tak to odbierasz swiadczy tylko o tobie.Z calym szacunkiem dla Dominika,ale gdyby nie Koszyk to na BF reputacja bylaby duzo nizsza,spytaj sie kogokolwiek nawet w it czy w ip.
fragment o Leonku aka o kaliszu - zle na-pisales ze 80% nie wie gdzie jest,100% idiotow bez szkoly, ew. z gimnazjum nie wie gdzie jest. Nie bede ktorys raz z kolei opisywal tego ze jest najstarszym
miastem w polsce i jaka role odegral przez ostatnie wieki.W tym fragmencie pokazales tylko ze ty i edukacja to dwa,nie majace sie prawa spotkac pojecia.
Felix - tylko tyle OWNED.
WKONCU
O mnie - robiac ta cala szopke chcialem sie troche posmiac z picim,lafa i felixem. Pici sam do mnie urazu o to nie ma i raczej ci co sie wyzywali w przeciagu paru dni znow beda mieli normalne stosunki. Och och filozofie,dla debili suche fakty to filozofie,dla innych suche fakty to insulty wiec sie ogarnij i nazywaj to jak chcesz,ja poprostu opisuje to jak jest.Zazwyczaj moja opinia na wiekszosc tematow jest jedna z nielicznych nie bedacych stronnicza,tylko obiektywna(chyba ze odpisuje na napinke by tylko zdenerwowac autora napinki). Przed dojsciem do IP bylem taki sam,a to ze moj forumowy image,forumowa twarz czy jak to nazwac sie zmienila to inna kwestia,nie znasz - nie oceniaj proste.Niektorzy twierdza ze sie napinam,byc moze,zazwyczaj najbardziej moje napiete posty sa odpowiedziami na napinki innych wiec tylko napedzam mlyn ;p nie szukalem przyjaciol w biedzie,w grze z reguly bylem bardzo otwarty,nawet z 8 lvlami rozmawialem jezeli byli zabawni/inteligentni czy poprostu rozmawialo sie ciekawie (co moze powiedziec raczej kazdy kto byl ze mna w gildii czy gadal pod veno dp,ba nawet ostatnio spotkalem na vencie pierwszego ownera houldy'ego i calkiem spoko sie rozmawialo,chyba jedynie przez to ze na forum nie zagladal,bo nie wiem czy by potrafil odseparowac bycie na forum i bycie soba,prawda taka ze kazdy jak cos pisze to inaczej wyglada jakby to mowil,tak samo jak na tibia.com Neth czy ktos pisze posta na 50 linijek to dlatego ze chce wypasc dobrze przed oczami czytelnikow,bo to lepiej wyglada niz jakby napisal "<censored> <censored> (...)" i przedstawil problem w dwoch zdaniach).Kiedys bylem pentem w ormo przez krotki okres,mimo to dalej utrzymywalem kontakt z ormowcami,siedzialem na vencie i chodzilem na akcje bardziej dla zwaly niz chwaly,bo po pewnym czasie jak juz przegielismy tj. na serwie bylo 300 osob online mi sie juz nie podobalo i uwazalem ze przegielismy i dalej nie chcialem uczestniczyc w niszczeniu serwa,podobnie moja opinia ma sie do hackow.Czasem pyknelismy cos na kurniku,czasem tez niskimi lvlami poszlismy gdzies dla zwaly.Z ludzmi z ormo wciaz trzymam,jak widze kogos to z nim pogadam,jak jakis do mnie napisze to odpisuje<chyba ze zajety jestem>. Fragment z hackiem to najwieksze dno twojego postu,w innym temacie sie na ten temat wypowiedzialem i tak byc nie powinno. A ja hacka bede mial hacka to trudno,plakac nie bede.
Podsumowujac,pojechales troche po paru osobach,ale na najwiekszego frajera wyszedles ty bo nie zauwazyles ze to wszystko zostalo zrobione dla zwaly. Gratuluje gownianej wiedzy w kazdym zakresie w jakim zabrales "glos". Jak dalej chcesz byc taki hardy to sie przedstaw,czy moze nozki by ci wtedy zmiekly za bardzo i bielizna zmienilaby kolor na zolty ;>?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marcza57
Okej to skąd w ORMO się wziął Kalisz? Zawsze myślałem że doszli w raz z twoją KUPĄ ( gildią )... no ale widocznie się myliłem.
A co do Faytera to dodam jeszcze że swego czasu kiedy expił Fayterem a był nikim gadał sobie na vent z ormowcami wiadomo czemu - żeby go nie ubili to musiał podlizać dupkę tak samo jak to kiedyś robił Ames. A oprócz tego że figlował z ormowcami to kumplował się z DPFT - byłym wrogiem ORMO. Wniosek ... - dwulicowość...  Nigdy w ORMO nie byłem ale znałem kilka osób bardzo dobrze i jasno znałem zasady jakie tam panują jest przyjaciel i jest wróg. Przyjaciela chronić, wroga niszczyć. I nie będę dalej o tym pisać bo i tak zaraz będziesz tutaj rozpisywał swoje bezsensowne teorie :|
|
Myliles sie bo nic nie wiesz,wypisujesz tylko swoje domysly,ew. lewe informacje z drugiej reki.
A co do mnie,nigdy nie bylem i nie bede nikim. Nikomu nie pucowalem dupy(jak twierdzisz inaczej powiedz komu bo juz nie wiem ktora osoba jestes w tym temacie co proboje ze mnie zrobic asslickera,jednoczesnie bojac sie przyznac kim jest bo zapewne to cos pokorju whisper). Z kim sie kumplowalem z DPFT? Ajgora poznalem przez Felixa,on mi pomogl raz,ja mu sie pozniej zrewanzowalem i do dzisiaj mamy dobre relacje.Kogo "znalem" jeszcze z dpft? Wkoncu ty wiesz najlepiej. Kocham anonimki i ich wywody z dupy,majace z prawda tyle wspolnego co Clapek i kultura.