Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2009, 23:54   #163
semilunaris
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xydijo Pokaż post
@Up: Człowiek to człowiek, a przestępcy mają swoją karę. Myślisz że siedzenie w więzieniu jest łatwe gdy dokonało się gwałtu? Obejrzyj sobie polski film Symetria to zrozumiesz o co mi chodzi.
Łoooooo, klawysz, klawysz. To teraz opowiem Ci, jak jest na ril.

Symetria =/= prawda. To po pierwsze, uwaga nawijam.

Pedofil trafia do więzienia. Może wyjść za kaucją, NIE TRAFIA NA GRYPSIARNIĘ, zazwyczaj ****ą go w łazience/celi (drobni przestępcy również mają poczucie sprawiedliwości), wychodku.

#1. Ok, ****ą/biją pedofila. Pedofil zwraca się do zarządu więzienia iii. I dostaje lepszą kwaterę! :> Nom, teraz posłuchaj na co idą Twoje podatki: więzień musi mieć zapewnione 3 posiłki dziennie (1 ciepły), suchy nocleg, łazienkę, opiekę medyczną 24/7 i nie ma zmiłuj, w nowszych biblioteka, siłownia, mini-kawiarenka internetowa itd. Czytałem też o 'intymnych pokojach', by się mogli na widzeniach ze swoimi pannami tego-tego.

#2 Próba samobójcza, wysyłają go do psychiatryka. Warunki nieco gorsze, chodzi w pidżamie. Prócz tego, że spotyka tam Jezusa, Napoleona i 3 osobowości w 1 to nie jest tak źle. Dla mnie to nie jest kara za spierdolenie życia 7 letniej dziewczynce. Żadna.

**** - nie wiem dlaczego, ale ocenzurowało mi c-we-lą.
  Odpowiedz z Cytatem