Drogi Anegdociarzu vel Dopalaczu vel 'wszystko prawie wiedzący'.
Razem z pasterzem w komplecie kupilem tez to konto. Troszkę przepłaciłem ,ale opłacało się. Dla twojej wiadomości - gówno wiesz, wiec postaram się ciebie oświecić.
Pasterza dostałem (kupiłem) za symboliczna sumę i tylko względy ekonomiczne zadecydowały o tym , że miałem nim grać. Payment (3kk) nie został zapłacony w całości a Pasterz miał ruszyć na expa po zmianie reca itp. czyli dopiero za jakiś czas. Jeżeli chodzi o Czipsa przedmiotem 'konfliktu' była jego niewiedza na ten temat. Błąd mój polegał na 'nieuświadomieniu, lidera swojej gildii. Na szczęście w przeciwieństwie do Ciebie jesteśmy dorosłymi ludzmi i potrafimy się dogadać.
Niestety muszę cię zmartwić bo żadnego konfliktu nie było i nie będzie.
Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że informacje czerpiesz od kolegi kolegi ,który ma kolegę, który ma naszego vt, ponieważ są w nich zawarte minimalne cząstki prawdy. Cieszę się, że wypowiadasz się na tym forum, w końcu ktoś cie wysłucha ,odpowie na pytanie, fajnie być dostrzeganym i traktowanym przez ludzi jako 'Ktoś' . Dlatego rozumiem powody Twoich wypocin na tym forum. Kiedyś jak mialem jeszcze naście lat była taka charytatywna akcja 'Mały podarek dużo radości', potem 'Podaruj dzieciom słońce' ,a teraz 'Podaruj dziecku vt' .
Dlatego zapraszam Ciebie na prv, dostaniesz vt. Może w końcu informacje podane przez Ciebie beda prawdziwe, bo jak narazie jesteś dziennikarzem na poziome 'Faktu' ,bądź 'Super Expresu', ale cóż, nawet rzęsistek pochwowy ma swoje miejsce na naszej planecie, więc dla Ciebie też coś się znalazło.
Pozdrawiam Kolek.
|