Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2009, 00:12   #9353
Qarius
Użytkownik Forum

Qarius's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
Qarius ma numer GG 497231 Send a message via Skype™ to Qarius
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hasah Pokaż post
pamiętam* ;-)
Hehe ciesze się ze niektórzy mnie jeszcze kojarzą choć to już było 2 lata bez tibi hehe;]
Może i mnie nie dotyczą ale zawsze warto wiedzieć co się dzieje Po za tym gram od 3 dni i bije non stop skille potem będzie pg, pacc i pg zobaczymy może za jakiś czas będę uczestniczył w tych wydarzeniach. To się okaże nikt nie wie jaka jest pisana przyszłość;]

A co do joix to też przypominam sobie taką zabawną sytuację jak to joix wpadł z Magic Swordem i sobie zrobił spara z Map-edem w Carlin Joix mial 90lvl a map-ed 60 ale skille porównynwalne hehe i się joix dziwił jak to map-ed na gaint swordzie takie hity sadził hehe xD Ale to były stare czasy;] Tak samo jak miałem hunta od Sting Ninja hehe i mi Zevs dupe ratował bo miałem od niego prota hehe;]

No ale to były stare dobre czasy na tibi 7.6 a teraz są nowe czasy;] I trzeba bić skille, robić pg i w końcu się odezwać do starych znajomych Cieszy mnie to że w końcu FAG dopiął swego i pokonał ROM choć szkoda że już nie ma takich ludzi jak Fast'Molt lub Liam bo to był zawsze dreszczyk emocji widzieć filmiki lub po prostu kręcić filmiki podczas bitew;]
Pozdro dla starych znajomych tych co mnie jeszcze kojarzą i tych co nie kojarzą ale ja za to pamiętam;]

Pozdro & Peace

Ostatnio edytowany przez Qarius - 06-03-2009 o 00:16.
Qarius jest offline   Odpowiedz z Cytatem