Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Ja nie rozumiem, jak niektórzy mogą wypowiadać się o anime, skoro go nie obejrzeli.
Nie lubię - to jedno
Anime jest do rzyci - spoko, ale powiedz to jak obejrzysz serię. Bo jakie ty masz rozeznanie po 1-X odcinku/odcinkach?
Oczywiście pewnie te same osoby chórkiem powiedzą, że nie należy oceniać książki po okładce (bądź człowieka po wyglądzie zewnętrznym).
PS - Stwierdziłem, że do torrentów dorzucę 2 sezon Genshikena, Blood+, Akane-iro Somaru Saka i Sayounara Zetsubou sensei
A co do SnW - był znośny. Przyjemnie się oglądało, coś co bazuje na innych rzeczach niż ciągłe tłuczenie się czy podrywanie i miłostki.
|
Czasami niektórzy nie mogą doczołgać się do końca serii żeby wydać obiektywną ocenę, więc wydają subiektywną po obejrzeniu paru odcinków, nie jest to złe, jeżeli osoba podaje, oraz wyraźnie zaznacza powodu dla których seria jego zdaniem jest nie do obejrzenia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arashel
Ja was nie rozumiem...
Nie lepiej jest obejrzeć sobie Online te animce niż się męczyć ze ściąganiem naraz całego sezonu co waży kilka GB?
|
Tracisz praktycznie kilka godzin, gdy nie masz nic na dysku. Po tym jak ściągniesz sobie jedną serię to możesz podczas jej oglądania ściągać odcinki następnej. Do tego zyskujesz niemalże niezależny dostęp do oglądania i o wiele wyższą jakość.