Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2009, 18:35   #7496
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Ja was nie rozumiem...
Nie lepiej jest obejrzeć sobie Online te animce niż się męczyć ze ściąganiem naraz całego sezonu co waży kilka GB?
Oglądanie anime online jest największym failem jaki w życiu widziałem. Pomijając takie rzeczy jak zależność od netu (jego dostępu i prędkości) to jeszcze oglądasz to w słabej jakości (zarówno video i audio), najczęściej bez możliwości wyboru tłumaczeń oraz innych rzeczy, które wpływają na komfortowe oglądanie anime.

Cytuj:
Czasami niektórzy nie mogą doczołgać się do końca serii żeby wydać obiektywną ocenę, więc wydają subiektywną po obejrzeniu paru odcinków, nie jest to złe, jeżeli osoba podaje, oraz wyraźnie zaznacza powodu dla których seria jego zdaniem jest nie do obejrzenia.
Tak poza tematem - nigdy nie wydamy obiektywnej opinii. Możemy się tylko starać, by nasza opinia była jak najabrdziej obiektywna ;P.
Co do wypowiadania opinii - widzisz np. w CG najbardziej podobało mi się zakończenie. Wyobraź sobie jak niepełna na ten temat jest opinia kogoś, kto całości nie obejrzał i anime komentuje. A inni potem czytają takie informacje.
Ogólnie rzecz biorąc - nie obejrzało się całości - spoko. Wypowiedz swoją opinię na temat anime, na przykład, że tych klimatów nie lubisz, czy tematyka cię odrzuca. Ale nie mów, że jest słabe, bo go całego nie obejrzałeś. Całości dzieła się nie ocenia, widząc tylko jego część.
Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi.
Cytuj:
Dlaczego nie zmienisz czcionki?
Bo chce być inniejszy
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem