Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parcatras
Ja sie czepiam fryca bo jest egoista i zarozumialcem, wszyscy sie z tym godza, ale ja nie!!!!!! 
|
Ale stary mnie to nie obchodzi szczerze

.Ja jestem w porzadku dla tych,dla ktorych chce byc w porzadku.Tak wiem jesten noobkiem spamuje tylko ue i padam,Ty jestes prawdziwym liderem i przywodca.<sarcasm>.A tak naprawde to ty tkwisz w tym ze to ja nie ogarniam.Spytaj hola,neo,michaela czy nawet z otsa porucznika,eraghona,fazy etc.(shaki nie pytaj bo on twierdzi ze wszyscy jestesmy noobami <rotfl>

). czy wg. nich jestem noobem,zobaczymy co powiedza

.
I pamietaj to jest tylko zaczarowany swiat tibii,na rl jestem zupelnie inny
Peace And Love!
@edit:Najbardziej bawi mnie to,ze oceniasz moje umiejetnosci po otsie ktory nic nie ma wspolnego z rl.
Ja tu nie chce udowodnic,ze jestes noobem czy cos w tym stylu,bo nim nie jestes ale tez nie bedziesz wmawial mi,ze ja nim jestem.
Jeszcze slowko o moim zachowaniu...Ja wiem,ze zachowywalem sie tak jak nie powinienem,nie raz mowilem o kilka slow za duzo,za ktore po czesci zaluje i przepraszam urazonych ;P ale sam nie jestes swiety,bo ty nie jednego wyzywasz od noobow,np. ostatnio faza mi mowil,ze go w*****les bo wyzywales ich od noobow i poszedles(nie potwierdze,ale mowie co slyszalem).Mam nadzieje,ze wiecej juz takich przypadkow nie bedzie bo nie chce po was krzyczec xD,dlatego postanowilem przestac tam grac.