Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blae
@ Akkoin Tak kurwa szkoda ze nie zrobilem screena!! byl caly nasz team przy tym kolesiu... nie chodzi mi o to, kurwa masz problemy chyba jakies z psychika bo ja nie bluzgam na innych jak zrobia jakis blad bo kazdy jest czlowiekiem i bledy robic bedzie, pozatym jako jedyny sie podporzatkowywalem do twoich zasranych uwag do pewnego czasu... zanim powiedziales ze jestem pojebany i mam zamknac ryj jak juz wyszlismy z cyklopow... kto czekal za kemem?? kto po neigo kurwa poszedl?? napewno nie Ty i jesli chcesz mowic ze ktos nie nie podporzadkowywal to mow to do nich pozatym kazdy ma wlasna reke i moze zrobic co bedzie sobie chcial i nie musi sluchac jakiegos akkoin co mysli ze jest najfajniejszy nawaznijszy i najbardziej zajebisty.... Nigdy nie bluzgaj pamietaj o to sie rozchodzi a nie o to czy ktos mial 1 fraga wiecej czy mniej... i jesli bede chcial to bede tu spamowal zeby ludzie wiedzili jaki czasem popierdolony jestes!! Łapka i wez pomysl kretynku troche co robisz.... bo na Rl jestes calkiem inny ^^ to jest ciekawe
|
Szczerze skonczylem czytac na momencie "ja nie bluzgam na ludzi jak robia bledy" ... i pisalem ci juz priv msg i nie spamuj na forum i pyszczek plz
P.S.
Postanowilem dokonczyc czytac, i jak juz powiedzialem pyszek :S a ludzie wiedza jaki pojebany jestem 
Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz
13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp
20:14 Chayos Knight [35]: your my hero
03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis
17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo?
Ostatnio edytowany przez albi150 - 07-03-2009 o 19:07.
|