Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duchens
@Maver
Twój długi post zaciekawił mnie z wyjątkiem kilku błędnych informacji.
Po pierwsze, gracz który lubi wojny, nie musi botować. Zazwyczaj robi PA na low lvl i dzieki nim zarabia na wojnę, pking, itp.
Po drugie, osoby które używają botów to nie tylko "nooby", ale również osoby które potrafią radzić sobie z pozyskiwaniem gotówki, aby mogli w pełni bawić się tą grą (kasa=super zabawa na expie).
A tak ponadto, jeżeli CIPSOFT miałby być skrupulatny w swoim działaniu, 60-70% osób w obecnej chwili dostałaby bany.
Jeszcze chce dodać fakt, iż ilość osób pkujących drastycznie się zwiększyła, ponieważ ludzie nie mogą spokojnie botować, a trzeba skądś brać gotówkę.
Jak widać, seria banów ma swoje plusy i minusy, a zależy to od tego na jakim szczeblu tego łańcucha pokarmowego się znajdujesz.
|
Z własnego doświadczenia wiem, że większość ludzi biorąca udział w wojnach używa botów żeby mieć kase na waste. Nigdzie nie napisałem, że wszyscy cheaterzy to nooby. Mi największą przyjemność sprawia każdy lvl wbity manualnie. Nawet 150ek wybocony to juz nie jest to samo co 100 wbity własnoręcznie
Co do ilości zbanowanych graczy to nie mogą od razu zbanować wszystkich bo widocznie nie mają wystarczających dowodów.