widzisz sam bocisz a innych sie czepiasz? i to w taki sam kurwa glupi sposob.
nara plebsy
ostatecznie ignoruje debilow z polisz fajters _/
co hodzom na inkwizytion kłesta solo
<ninja smoke>
@
choćby to ze kurwa dales screena jak boce na zolwiach i co moze kurwa to nie ty?
skoncz pierdolic do chuja.
ps
popis inteligencji polisz fajtersow
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkrose
smierdza to ci nogi -,-
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dekisek90
a mama zdrowa?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bombi
Fari Satarlan nowa postac Veretha 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mundzio
czesc a ja nie gram bo nie mam prontu i tato wyniusl komputer ale nie dlugo bede mial nofego  ) czeba cos stracic rzeby cos miedz
trzymajcie sie hopaki wbijcie troszq %  )
PF o/// a Thra Pron jest mojiijjim dfobrym ziomkiek ze szkoly zostawcie go w spokoju!!!! bo was poubijam moj wujek ma gma wlaczy pvp na sekunde purzcze ue moijm druitem i na co wam to?? pomyslcie przez udzieleniem wypowiedzi w mojom strone !! pozdrafiam kurde ale sie rozpisalem hehe hihi haha ale tak to juz jest czeba wyrazic siebie samego na forum dobra ide spac bo mnie glowa boli wypilem piwo na pol z mamom i jest fazulka o/ na rzczezcie bez molestowania dzisiaj o/ kam was :***
|
ale i tak zwycięża
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkrose
hahaha czlowieku najpierw sie dowiedz pozniej pisz ;]
duzpoliz? skad o tym mozesz wiedziec?spisz ze mna ? ;o blee
padlem na dargu a nie jak nazwales dragach ;] padlem bo dostalem kicka a pierwszy raz to raczej ja wtedy nie gralem. wiec nie pierdol pozatym nie msuze sie tlumaczyc. noobem nie jestem jak inni high lvl ;] a teraz mam bana bo dostalem haka wiec zamknij mordeczke piesku.
dodajac jestem nowym ownerem psotaci wiec to co miales do czynienia z postacia chyba minelo ;]
|