Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZiomD
Mój kumpel dostał bana w tych 5 k zbanowanych w 1 fali. Pytałem się czy będzie bocił dalej a on na to tak od 3 kwietnia bo mi mija kryminal record i raz dwa poexpie te 40 lvli - najwyżej dostane kolejnego i znowu troche poczekam albo w międzyczasie zrobie kilka cashmakerów.
Na przykładzie do góry widać że Ci co bocą bocić nie przestaną 
|
Aha, czyli on jeden reprezentuje te X tysięcy/setek botterów?
Cytuj:
Gra knightem bez bota to nie robota tak w sumie jest to strasznie nużące jak idizemy na scaraby i mamy 6 h nawalać ;P sam bociłem po 12+h na dzień 100+ ek i powiem szczerze innaczej knightem nie da sie grać
|
Oj szaraczku, szaraczku... nikt ci nie zmusza do grania w tą grę jeśli jesteś tak ułomny, że nawet tego nie potrafisz. Właśnie o to chodzi być nie siedział te 6h przed kompem... Przez ludzi z podobnym myśleniem teraz jest pełno 170+, którzy po wybotowaniu chara narzekają na wszystko. Ich nie powinno być.
Cytuj:
Cipsoft i tak nic nie zdziała bo na 50 osób które znam i używają bota po banie grało by na bocie 45-49 :} więc to nie ma sensu
|
Powiedz mi, dlaczego to jest pozbawione sensu? Kolejki się zmniejszyły, co na pierwszy rzut oka widać =)
Cytuj:
a wiara co płacze że nie ma gdzie expić bo grają boty niech się zbiorą w kupę i zaj(***ebią botera i już jest gdzie expić najlpeiej siedzieć i nic nie robić tylko narzekać. Dla takich ludzi wogole szkoda czasu. Boty były są i będą
|
To znalazłeś panaceum!!!1111 Nie pisz tak chaotycznie. Firefox podkreśla ci już wszystko a ty dalej swoje...
Cytuj:
No bo bez bota ... to nie robota :} ^^ Pozdr dla boterów
|
Nie potrafisz ogarnąć tak prostej gry jak Tibia, po takim czasie... Czy czy jesteś upośledzony? (jeśli tak, przepraszam, że obrażałem cię ale najzwyczajniej w świecie mi cię szkoda.