@Pione
Jestem noobem i jestem z tego dumny.
A pierw popatrz na sibie a potem oceniaj innych bo nie wydaje mi sie zeby bako byl glupszy od Ciebie
Btw oceniacie baka po jego stylu pisania jak by do was specjalnie przychodzili na expa i dokuczali nie bylibyscie lepsi co z tego ze robi bledy przeszkadza wam to?? ale to juz nie moja sprawa kazdy ma wlasne zdanie.Tylko nie myslcie ze go bronie to poprosu bylo moje zdanie.
@Wrld
W tej starej gildi co bylem szanowalem wszystkich i poszedlbym za nimi wszedzie a w FF nie szanuje duzo osob ale nie w tym rzecz chodzi o to ze niemialem jakos okazji pierwsza openka jak byla po naszym przejsciu z Ftp do FF to akurat bylo po naszej akcji 3 ftp padlo ;] miala byc openka o 00:00 ja poszedlem na film i zostawilem fona w innym pokoju nie slyszalem jak Liss do mnie dzwoni ze przeniesiono openke wtedy bylo 70+ dla Ftp.
Zaraz po niedlugim czasie mialem hacka

.
Btw na GC FF nic nie pisali o openkach/akcjach tylko na vt gadali wiec postanowilem miec vt czekalem na Mago Larena az zaloguje ale niemoglem go zastac az wkoncu zastalem ale nie odpisywal no i teraz ban.
Dla mnie w przeciwienstwie do niektorych lvl nie jest najwazniejszy.
Mozecie w to nie wiezyc ale ja naprawde nie zaluje chara dla tych ludzi ktorych szanuje a szanuje nawet przeciwnika.
Aha i dla tych ktorzy mysla ze rycerz kiedykolwiek byl sharowany mowie stanowczo ze sa w wielkim bledzie!!!
Nie lubie sharingu ani braku szacunku
Bylbym zapomnial zycze wam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet.