Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2009, 14:09   #14595
Matjj93
Użytkownik Forum

Matjj93's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
Wyślij wiadomość przez ICQ do Matjj93 Matjj93 ma numer GG 997 Adres Jabbera do Matjj93 Send a message via Skype™ to Matjj93
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez masterdihaha Pokaż post
Romi Wesin, tzw Wieśniak.. następny wierny giermek, który to broni Aga? Niech Ago sam wejdzie na forum, chyba że znów napisze że ma za dużego pinga i nic nie może robić, prócz bocić na swoim druidku.
Tak btw Romi..powiedz mi jak to jest stać na jednym froście i pisać 'help help, nic nie moge robić, pomóżcie..' i nagle zaliczyć glebe? Twój super nowy summoner na którego tyle bociłeś, aby mieć wszystkie itemki Ci nie pomógł?
mę mę krzywo sie oplułeś.
Wieśniak? żartobliwie pozwalam tak mówic paru osobą, ktorą ty nigdy nie bedziesz.
Hm kiedy pisalem help help na froscie? hmmm nie wiem jesli uwazasz ze moge pisac podczas gdy net mi sie rozłaczył to gratz gratz.
Skąd ty wiesz ile ja bocilem hmm? bociles ze mną czy co? Na summonera, pacca i jedna pare softow zarobilem w miesiąc msem. Wiec sry ale twoje napinki zdeka są nie nie miejscu ;/. I co do bota było minelo ;>.
A po co ci tu Ago? żeby sie powyzywac? to idz to swojej matki i zacznij jej teksty walic.. trzepnie cie w ryj moze zrozumiesz.
No i niezly z ciebie dwulicowiec...

To moja ostatnia odpowiedz do twoich napinek/wypocin bo to nie ma najmniejszego sensu. Bye.