Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2009, 17:38   #892
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

@up:
Zapomniałem o glyphach.
Co do nich:
Ice lance - najprawdopodobniej będzie grać. Jest zgrabny.
Ice armor - IMHO nie pogra. Glyph of polymorph, evocation i jeszcze coś są lepsze. Poza tym - glyph użyteczny tylko w starciu przeciw melee? Do tego jak oni nie mają 2*DPS a ty masz healera to możesz sobie spokojnie pozwolić na moltena (-5% do kryta)? Za rzadko by było używane jak na majora.
Deep Freeze - Mietki. Poza tym nasuwa mi masę negatywnych myśli, gdy przypominam sobie, zę to final frosta...
Living Bomb - Dobry, ale wątpie by był grany. Fire (lub Frostfire) mają już zestaw glyphów. Improved Scorch, FB/FFB i Molten Armor (lub zamiast MA coś dla many jak brakuje). Chyba, że warlockowe zmiany doprowadzą do tego, że będziemy mogli sobie pozwolić, by nie mieć Imp. scorcha. To wtedy. Aha - to będzie... śmeiszne. Dota, gdy krytnie będzie tworzyć Ignite, czyli dotę xD
Arcane Barrage - czy pogra? Wątpie. Arcanem miałem ciekawsze zabawki na PvP. Na PvE to i tak w rotacji są teraz najczęściej Ab pakwoane 2-3 razy, potem AB/IMP AM, itd. Więc takie obniżenie kosztu to nie będzie. Wydaje mi się, że lepiej się wyjdzie na wrzuceni glyph of Mana Gem zamiast tego.
Mirror Image - Szał ciał po prostu. Niby daje dopak, ale w praktyce jest to crap. Albo ten debuff już jest (bądz podobny) i to nic nie daje, albo jest on parę sekund i tyle, albo... oni umierają w ciągu kilku sekund - vel Sapphirion.
Ice Barrier - no to jest zgrabne na PvP.

Więc... Wiem, że te glyphy wyglądają fajnie, ale w praktyce nie zrobią nie wiadomo jakiej furrory. No i ciekawe jak tykająca LB będzie działała z Ignite.
Bo jeśli to tylko pogłębi munching, to się okaże, że ten glyph obniży nam DPS zamiast go zwiększać >.>
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem