Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2009, 22:47   #14066
Kamila.S.
Użytkownik Forum

Kamila.S.'s Avatar

Data dołączenia: 02 03 2009
Lokacja: Gdansk

Gildia: Ekipa misia
Świat: furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca Pokaż post
Chyba kolego mnie z kimś pomyliłeś, a jeżeli nazywasz pączkiem mojego młodszego brata, to naucz sie najpierw pisać po polsku albo idź kopać węgiel. Co do mojego przyjazdu do Fischkeli to sie tam nie wybieram, moze kiedys przy okazji, ale jak to ktoś powiedział to jest jedno strzałowiec. A czemu tak sie dopytujesz? Przeciez ty jestes pierwszy do uciekania. No chyba, że czterech na jednego to wtedy kozak . Jedyny normalniejszy to Rafał z tego waszego całego burdelu. Mówisz, że nie musisz być jak wszyscy, że jakiś sport czy coś, ty wolisz wyciskać myszke. Jeszcze mógłbym powiedzieć, że w tym jesteś dobry, ale ty pierwszy gubisz pz'ta albo go wcale nie odpalasz, więc jestes zerowcem maxymalnym. Masz cos do Restera, ze niby teraz taki kozak jest, przypomnij sobie kto blagał Imargama na Ventrilo? Czemu mnie bijesz? Czemu ? No powiedz. A teraz taki kozak. Twój wielki wódz Fischkela nie przyjechał na meeting, pytanie bał sie ? czy wolał expic. Moim zdaniem jedno i drugie jest załosne. Hytry smiejesz sie z mojego brata z tego jak wyglada, a zaloze sie, ze jakbys stanal kolo mnie na real nie powiedzialbys tego samego co tutaj wypisujesz, spuscilbys glowe i bys prosil o przebaczenie, tak jak to robiles na Ventrilo. Nie gram w tibie, ale za takie rzeczy jakie Fischkela wypisuje pod fikcyjnym kontem tutaj na forum albo Hytry powinni dostac wpier dol. Chcialbym Cie kiedys spotkac sam na sam, dostał bys lekcje zycia za obrazanie rodziny

jaki ty kozak jestes HAHAHAHA koks , solarka i basen ihaaaaaaaaa chyba wam stocznie zamykaja przykre :-(
Kamila.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem