Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2009, 07:29   #3429
goratelonline
Zbanowany

Data dołączenia: 09 10 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Szkapus
Profesja: Rookstayer
Świat: The Venture Co
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post
Nie wiesz więc po co się wypowiadasz? W starym Sexi Teamie byłem prawie do samego końca, przez parę dni byłem nawet jego liderem. Rozpadł się on dlatego że Norville i reszta pokłóciła się o kasę z Moon Arkiem {pozdro Demodras}, pozostałem do końca przy Moon Arku, ponieważ uważałem że miał rację.

Tak i jak "OLD" Sexi Team {m.in. ze mną} organizował poi service to miał 20+ customerów.
A potem jak cipki twojego pokroju zabrały się za robienie "NEW" Sexi Teamu to czyściliście 1-5 osobom? Zazwyczaj rl kumplom?

""Old Sexy Team always in my mind""
Taki jesteś dobry z angielskiego to jeszcze mi to przetłumacz. Boli Cie to że Speedy of Flames będzie miał zawsze w pamięci OLD, a nie NEW Sexi Team? Więc nawet w jego ocenie OLD był lepszy... Bez zrywnych szkap i innych przydupasów które niewiele sobą reprezentują.

KURWA MAC GLEBA

A KTO SIE POPLAKAL O TO ZE 3-4 OSOBY NIE DALY CI 100K Z 2GIEGO POI ?

I DALEJ MASZ O TO DO NICH WATY ? I PLACZESZ O TO JUZ OD 2CH LAT ?

I DLACZEGO JESTES/SCIE TAKIE LAMY NIE POKAZECIE FOTY/

SPEEDY SIE Z CIEBIE NABIJA ZE DALBY CI KAZDY LINK NAWET KL TO BYS TO SCIAGNAL BO JESTES TAKI LAMUS ZE WCHODZISZ WE WSZYSTKO CO CI DA?

BO UWAZASZ GO ZA BOGA I SIE BOISZ ?

NAWET NIE WIESZ ILE OSOB CHCIALO SPRZEDAC TWOJ ADRES ZA 1-2KK

TYLKO CO.. TROCHE SIE BALISMY BO CHUJ WI CZY NIE OSZUKA ;D A POTEM BYLA DYSKUSJA "I CO POJEDZIESZ ZBIC DZIECIAKA?, NIE ALE PRZYDALOBY MI SIE JEGO 20KK Xd"

JESTES TAKI JEBNIETY ZE ZAL I CO CIESZYSZ SIE ZE ZBANOWALI NORVILLA KTORY I TAK JUZ NIE GRAL ? TAK ?

Jakbyscie zauwazyli to w sobote bylo 40-50k ludzi online czyli nie normalne, a o 17 na neranie bylo 700~ludzi wiec jak zauwazasz to Tibia podupada ; ) jeszcze z 1-2 lata i nic wam nie zostanie ^^

a co do Legionisty to tez pamietam jak plakales ze musisz nad jeziorko i tibi nie bedzie ;<

jak byles tak dlugo w ST to dlaczego na 1st PoI juz Cie nie chcieli ?

wiesz jak sie nazywa 3cia dwignia na PoI ? "Tam gdize Ethan padl" bo jestes lamusem i nie wiedziales co robic to UE na*******ales ;/ oj ;<

Chuja widzieliscie chuja wiecie xD idz bij PLagi z Frigo ;/

Xaszkil
goratelonline jest offline   Odpowiedz z Cytatem