Wszystko tak naprawde obraca sie wokol tego co uznajemy za norme spoleczna. Na tym forum norma jest ze ludzie obrazaja sie nawzajem, a jezeli ktos chce cos powiedziec z sensem, to zostaje obrzucony blotem. Szczerze, mam gdzies ze ludzie nie rozumieja tego co chce przekazac w swoich postach, cale szczescie nie jestem na tyle znany zeby ktos posiadal fotki moje, lub mojej rodziny, i tak naprawde obrazanie sie przez internet nie prowadzi w sumie do niczego. To jest takie puste i bezwartosciowe, jakby wylewanie swojego placzu i zalu ze sie tu nie gra. Zupelnie jak Sith Thane, abo ten Sturi co pisza non stop na tibia.com . Placza i placza tak juz poltora roku i nic sie nie zmienilo. I teraz powracajac do sedna sprawy.
Cytuje przykladowo pana wyzej, gazibenzyne:
Dobra dobra Glaca jape juz stul
wez sobie koszulinke naloz wlosy na zel i idz wyrywac dupy 12 latki jak robiles 2 lata temu , teraz dupe zesmazyles na solarce jak pedal za ponczka kase z tibi i myslisz ze pocwiczyles rok czy dwa na silce i ci sily przybylo a przy okazji jestes pro w na*******niu , chyba sie z chujem na rozum zamieniles lub z piczka bo nie sadze ze go masz ^^
Lepiej sie poczules, gazibenzynko? Cisnienie opadlo, puls w normie? Rumianku Ci zrobic? Widzisz, w tym momencie zaliczasz glebe, bo Twoj post nic nie zmienil, wylales swoj zal, swoje problemy w zyciu realnym na forum. Czujesz sie lepiej, czujesz sie rozluzniony. Negatywna energia ktora wylales w to forum, powoduje fale negatywnej energii od innych uzytkownikow. Troche szkoda, ze ludzie zamiast zajac sie jakas pasja w zyciu, zajmuja sie obrzucaniem sie gownem i wymyslaniem obelzywych historyjek.