Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2009, 15:33   #12232
Dark_Exhado
Zbanowany

Data dołączenia: 18 12 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dark_Exhado
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karol4722 Pokaż post
32 ms
33 mlvl
eq dobre

Siedzę teraz w yalahar, gdzie mogę dobrze poexpić?
Mam kilka propozycji:
  • Dark magiciany itp w yalahar (te 3 wieże) - z waste ale super exp
  • Mino tower na darashii - mam postmana chyba bym miał tam spoko kase i chyba nie było by waste - exp nie wiem jaki
  • Tomby przed tp - słabiutki chyba exp + troche kasy
  • Może of z exori tera? ale ruzge mam od energii ;/
  • Necro? Ale nie wiem gdzie i jak

Nic więcej nie przychodzi mi do głowy... Gdzie bym mógł szybko poexpić? Chcę tylko szybko wbijać lvl może być małe waste ale jak już podajcie miejsce gdzie będę miał szybki exp ale waste to gdzie mogę zarobić trochę kasy.
*Dark magiciany? Nigdy jakos ich nie lubilem,nic z nich nie leci,expa dają tyle że kot napłakał,a exp jakiś taki nie taki..
*Mino tower - w sumie tak - dobre rozwiązanie,kasy dużo i expa niemało
*Tomby..hmm..dobre rozwiązanie to jedynie peninsula tomb -2 i bagna -2 i troche -3,waste BARDZO DUŻE,exp powalający,lvl w 1.30h
*Necro - Nie,nie,nie! Nie wybieraj się na nie przed 60 lvlem..Waste,a exp masz lepszy już na tombach.
Dorzuce swoje...
  1. Mistrock Cyclopy - +1 i 0,zawsze sie zwraca z samych halberd + kasa i jesteś 3k na + na lvl,exp pomiędzy 35k-45k/h
  2. Mutated Humans - Dobre miejsce do pobicia umarlaków i szlamów,możesz tu też zwastować kase z cyclopów. Exp od 35k/h do nawet 50k/h Z MUTATED RATAMI.
  3. Tomb z umarlakami - Zarobić tu możesz 2k/h,exp około 30k/h,troche cryptów i ghouli. Dobre miejsce do odpoczęcia po szybkim expie..
  4. Elfy Yalahar - Kasa leci cudnie,w 1h mialem 12 holy orchid i jakoś 5~woce,mozna zejsc na dragi i zabić pare sztuk,może coś zleci. Exp na elfach - 30k/h,z dragami 35k/h. Kasa MIOOODZIO...
Dark_Exhado jest offline   Odpowiedz z Cytatem