Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2009, 16:23   #233
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Tak, ciekawe skąd wziąłeś internet telewizje w więzieniu, chyba z Kaczora Donalda. Ps. 3 posiłki to chyba i tak mało, a człowiek ich potrzebuje.
Wolałbym być tym biednym który śpi pod mostem, ale jest wolny(jedzenie i ciepłe miejsce do spania zawsze się znajdzie) niż zamkniętym za kratami
Nie wiem skąd wziąłeś tę bajkę o tym, że jedzenie i ciepłe miejsce zawsze sie znajdzie 3posiłki to mało?! Halo, niejeden z moich nzajomych co widzą tylko gry komputerowe je mniej niż Ci więźniowie.

Co do TV i internetu. Jesli chodzi o net to nie jestem pewien, ale wiem, ze TV ma już sporo polskich więzień. O amerykańskich nawet nie wspominam.

Cytuj:
I co teraż będziesz wymyślał nowe progi, będziesz dzielił na "więkrzych skurwysynów" i "mniejszych skurwysynów" ??Inne więzienia dla większych i inne dla mniejszych, zawsze będą niesprawiedliwe wyroki, i skąd na to kasa??
Trzeba przyjąć margines błędu. Nigdy nie bedzie sprawiedliwie.I jak dla mnie podział jak najbardziej dobry. Czemu złodziejaszek ma siedzieć w celi razem z mordercą?oO

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem