Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hytry1988
Ta nie ma pa wszystkie expowiska zajęte jak ktoś wejdzie na jakieś lepsze od razu z niego leci chodzi mi tu o neutrali wiec nie gadaj ze pa nie ma.
A kto mnie gonił na tym quescie i próbował zabić co? kto zrobił trapa w pokoju z nagrodami, może te Neutrale?
Co do tych zdjęć sami za czeliście.
No ty tu teraz nie opowiadaj takich bajek żescie przed nim nie uciekali, może nie ty akurat ale któryś z twoich braci.
|
No z tego co mi wiadomo to nikt z mojej rodziny przed nim nie uciekal wiec zastanów sie zanim powiesz nastepne newsy z carlin. A Ciebie Imcio ganial bo jestes zwyklym pucybutem co nawet nie odpala pz'ta jak idzie na open battle.
@Gazibenzyna
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tyle jezeli chodzi o odpisywanie na twoje posty.
@Fischkela
Ciebie całe życie bolało, że w uczciwy sposób mały Zwidek miał trzy bp crystali a ty z Rafałkiem kradliście i mieliście tylko kilka kk. Przeciez jak okazało sie, że to wy kradniecie ze smoków venore to tylko była dobra wola Karola i Imcia, że Rafał mógł tutaj jeszcze grać.. A Ty Fischkela byłeś traktowany cały czas jak przydupas, nie liczyles sie wogole ;p