Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2009, 19:13   #16
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Kris

Zakladam, ze wszyscy maja pacc skoro sie ciesza. Bylo tak, ze osoby bez pacc'a mogly zakupic aola noszac jakies itemy z rare seta. Teraz to bedzie niemozliwe, bo bez pacc'a blessow nie kupimy. Wiec np. knight o 100 poziomie na faccu nie bedzie mogl nosic mms'a, mpa czy tez innych wartosciowych itemow, zarowno w bp jak i na sobie.

I jeszcze jedno. Cale to forum (przynajmniej wiekszosc) zakladalo, ze broken amulet to najwiekszy rar, ze nikt go juz nie zdobedzie. Teraz gdy wszystkie aole sie zamienia w brokeny... nooo jakby to powiedziec KOLEJNY RAR ZNISZCZONY. I to ten, o ktorym myslono, ze akurat go nie da sie i dac sie zdobyc nie bedzie mozna.

To smutne Cos czuje, ze na facc'u bez aola... Zdaje mi sie, ze koncze z ta gra, bo nie mam zamiaru takiej forsy wydawac zeby mi pieprzone itemy nie spadaly, ale akurat ten punkt to taki moj osobity i dziele sie nim okazyjnie piszac o tym co ta latka zlego, a nawet BARDZO ZLEGO przyniesie

Edit
Dodajac to co ktos wyzej napisal. Red Skull traci cale eq jesli nadal tak bedzie pomimo bless'ow, to red skull bedzie jak ktos na facc'u. Tylko promocja bedzie mu odbierala 30%, reszta bedzie zabierala tyle samo co u kogos bez bless'ow, bo komu z rsem bedzie sie chcialo kupowac bless'y za 100k? (oczywiscie mowie o osobach ktore maja red skulla na lvl 120+) To jest jaka kara dla mordercow, ale na wojnach stajemy sie mordercami mimo naszej niecheci do truskawkowej czaski, lecz tam robimy to, bo musimy walczyc o przetrwanie. Jesli jednak RS bedzie mial taki sam przywilej co ktos bez czaszki, to wtedy mordercy beda zupelnie bezkarni.

w nowej latce na sam poczatek dostrzegamy duzo rzeczy nam sprzyjajacych, ale gdy sie zastanowymi to widac, ze to kolejna namowa do placenia pieniedzy za ta gre. Wiadomo, kto chce placi, ale jak dla mnie to i tak ZA DUZO. A gra bez pacc'a stranie sie teraz jeszcze bardziej bez sensu

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 10-03-2009 o 19:29. Powód: Kris
KoXiS jest offline