Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2009, 20:09   #14094
Still Knight
Użytkownik Forum

Still Knight's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca Pokaż post
Wystarczy, że już dostałeś lekcje życia od kogoś na meetingu z Duskiness. Co do obwieszenia sie łancuchami i tak dalej, to lubie takie rzeczy więc czemu mialbym tego nie nosic ? Lubie silownie to czemu mialbym na nia nie chodzic ? Stary ja widze, ze zazdroscisz tego, ze ktos ma tyle zapalu, ze moze robic cos oprocz grania w tibie i to cie boli.. Ja o tobie Still slyszalem duzo i wiem, ze jestes tylko biednym dzieckiem, nie bede was wyzywal bo z tego wyroslem i nie na tym to polega. Co do wrzucania fotek mojej rodziny i tym podobne to moim zdaniem nie dali rady na tibi to teraz chca sie zdjeciami pobawic ;p reprezentujecie poziom naprawde

@Hytry "Mówisz ze jestem zerwocem a ty może lepszy dla którego liczy się kasa i tylko kasa ludzie boją się robić free quest bo wiedzą co by ich za to czekało jedynie ja się odważyłem i zorganizowałem inq~ a po co miał Łukasz jechać na ten wasz śmieszny meeting jak sama banda baranów a Future Feyd ja pamiętam co mi mówił ze jak mieliście z nim na pięku to żeście do trawaja czy tam Autobusu przed nim s*******ali a co teraz wielkie ziomki?"
Hah stary wez slownik i zacznij pisac po polsku bo mnie to razi juz.. No to naprawde odwazny jestes, ze odwazyles sie zorganizowac inq zwłaszcza, że na furo nie robimy pa.. Naprawde jestes bohaterem. A co do Future Feyda n/c. Ja nawet nie wiem jak on wyglada, a tym bardziej uciekac, prosze cie. Uciekanie to jest wasza specjalnosc

Jestem biednym dzieckiem :<
Dlatego, że nie gram w tibię i dlatego, że od ponad pół roku poświęcam się pracy, o której ludzie na twoim poziomie intelektualnym mogliby tylko pomarzyć :>
Co do tego, że dostałem lekcję życia na meetingu Duskiness (pozdrawiam stary dobry skład ;P ) to pierwsze słyszę o.0. Poznałem tam zajebistych ludzi i na pewno nie żałuję tego spotkania!
Tak zazdroszczę ci tego samozaparcia! Siłownia yo elo! ja całymi dniami zawsze przed kompem siedziałem. I nie ma znaczenia to, że jestem po 3 latach kyokushin, a po wypadku i 2 miechach w szpitalu nie użalałem się nad sobą i zacząłem zabawę z aikido (jakieś 4 lata temu).
W dupie mam fotki twojej rodziny chłopczyku, bo jak już pisałem wygląd zewnętrzny nie świadczy o tym jakim kto jest człowiekiem.
Lubisz siłownie to ćwicz i niech ci na zdrowie wyjdzie :>

Pozdro dla prawdziwych .... Still
Still Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem