Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2009, 22:19   #1
Benignus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2008

Domyślny PRAWDZIWA rodzina pvp-e (no noobz) - Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez

Witam, od dawna chodził mi po głowie pomysł stworzenia prawdziwej rodziny na świecie pvp-e.

Chętni:
Benignus
Synthian
CinkoL

Jakie rodziny już mamy
Ile jest już takich rodzin? Na pęczki, każda zakładana przez osoby które założą postacie które osiągną 10 level i myślą że są pro i podbiją server.

Jaka jest moją wizja
Chodzi raczej mi żeby w gildii/rodzine były osoby które chcą normalnie grać na serwerze pvp-e gdzie atmosfera jest po prostu świetna a w brew pozorom które rozsiewają takie noobskie rodzinki, nie jest to świat wiecznego pvp, wystarczy iść na pacc zone a tam już nikt prawie nie pekuje od-tak, jak pro 10 levele w Carlin.

Będziemy pekować?
Tak ale nie jakieś random-pk lecz jeśli ktoś nam zajdzie za skórę lub nie wyjdzie z przecież potrzebnego nam do życia expowiska, lecz nie myślcie że będzie pekować każdego kto expi...

Nazwa?
Proponuje Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez
A więc to by była pełna nazwa a nazwisko Pimp Slapp lecz wątpie że Pimp zostanie dopuszczone w nicku więc raczej samo Slapp a mowiąc o rodzine to proponował bym ustawić jakiegoś hotkeya z Pimp Slappz Killaz Fo' Shizzle Nizzlez - xD Więc w sumie wychodziło by że to będzie nazwa gildi

Czy powstanie gildia
Pewnie że tak jak będziecie Vice leaderami bo ja jak gram to zawsze mam pacc

Kupisz mi pacc?
Nie.

Suma-summarum
Wychodzi raczej na to że to będzie Tibijski gang xD?

Wymagania
Jak mówiłem nie chce tu żadnych noobów więc podstawa to:

30 level lub większy na konice lecz złóż podanie i napisz jaki masz level bo można trochę zniżyć poziom, tak czy siak musisz pokazać że nie jesteś noob.

Powiedz swoim znajomym o gildi/rodzinie/gangu to szybciej zbierzemy jakiś team.
Btw. Myślę że ok. 6 osób wystarczy na początek.

Termin przyjmowania zgłoszeń: dzień w którym skończę przyjmować zgłoszenia

Narazie napisz w podaniu czy będzie grał, jaki masz level i czy naprawdę jesteś zainteresowany!

Nie zakładajcie jeszcze postaci

Nie pisz że miałeś 121 level ale cię hackli.

O tak btw: Nazwę rodziny czyta się "Pymp slepz kilaz fo szyzl nyzllez"

Ostatnio edytowany przez Benignus - 11-03-2009 o 01:23.
Benignus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.