Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2009, 15:36   #1236
Xuee
Użytkownik Forum

Xuee's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adre
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
Poziom: 74
Skille: 98+2/85
Poziom mag.: 17
Domyślny

Troche levli i adv

Btw @up - nie macie sie juz o co klucic?

99 dyst

Kilka słów :

Jak dla mnie, jest to bez znaczenia czy ktoś gra na bocie czy nie. Zauważyłem tylko jedno. Używanie botów stopniowo staje się legalne Np "gorące guziki" czy podnoszenie spears, zapoczątkowały boty. Light Hack ? Teraz odkrywamy na nowo efekty specjalne

Coby nie było, ja tam lubię klasyczną gre. Strzałki myszka i czasem gre bez hotow

Fakt są reguły i zasady których trzeba się trzymać. To jest gra, nic rzeczywistego- więc można robić ustępstwa jeśli ktoś chce się odprężyć ( docelowo gry mają nas bawić- nie propaguję botów, po prostu uważam że jeśli ktoś lubi małe kanty, które nie oddziaływają na znaczną część ogółu, to można przymrużyć oko na jakiś czas ).

Co do szykan a propo koszulki : Miszcz - są gusty i preferencje, jest i tolerancja oraz pewien odcień szowinizmu

Ubolewam nad tym, że niektórzy nie rozumieją znaczenia słowa tolerancja. Na ripostę proponuje jedno : Nosić koszulkę, a piętno luki intelektualnej czy braku taktowności- to dwie różne sprawy.| chociaż dzisiaj bagatelizowana.

Btw ludzie : Edukujcie się, albo "idźta' do łopaty Ja chce mieć emeryturę kiedyś - mała krytyka

Btw : Miszcz, dzia za poprawkę w słowie kłutnia -> kłótnia / pośrednią, ale zawsze

Ostatnio edytowany przez Xuee - 12-03-2009 o 00:25. Powód: Nie chciałem nabijać postów ;p
Xuee jest offline   Odpowiedz z Cytatem