Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zmycha
Oh maj Gasz. Qrwa na chuj mam przycinać pasek? Coś sie nie podoba? OMG. Strasznie rażące to jest. Ten pasek wraz ze "Startem"... Poporostu nie da się patrzeć. A daje SSy z lvli i skilli, a nie huntów więc nie ważne czy expiłbym na ratach czy na Orshach i tak bym dawał SSy. Nie podoba Ci się to tak jak wcześniej napisałem: Zmień temat... Jak będę miał wyższy lvl to wtedy powiesz "wow ale ssy na poi monsterach"? Ciesz się z tego co jest, a jak nie to nara. Scartex weź nie odpowiadaj na durne zaczepki i będzie spokój! 0 odzewu...
/Ferax/
|
Niby tak. Ale temat i jego opinia zalezy od nas - uzytkowników. Cale screeny BARDZO DO DUPY wyglądaja,to ma byc temat ze zdjeciami a nie temat ,,Pokaz co masz na monitorze". W temacie chodzi chyba o to,zeby upiekszac go i robic go coraz lepszym dzieki komentarzy użytkowników,że krytyki nie potraficie przyjąć - to nie moja wina,źle na tym wyjdziecie.
Albo sie dostosujecie do opinii użytkowników forum,albo nie będzie komentarzy - bez komentarzy nie ma tematu - chyba proste,nie?
Trzymaj sie.