Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2009, 18:10   #14653
Matjj93
Użytkownik Forum

Matjj93's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
Wyślij wiadomość przez ICQ do Matjj93 Matjj93 ma numer GG 997 Adres Jabbera do Matjj93 Send a message via Skype™ to Matjj93
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkolny'Mafjozo Pokaż post
@Matjj93
Heh ty zawsze musisz byc najmadrzejszy? ;C Widzisz ja Ci powiem, ze kazdy jest jaki jest, moze Tobie to akurat nie odpowiada, ale nie musisz napinac. Ajj.
Dzieciaczku ogarnij sie. Ja nazwalbym Cie tak "Naab z levelem".
Hah... Widzisz, ja w przeciwienstwie do Ciebie lamusku nie lize dupy wyzszym levelom, myslisz, ze jak komus nawjezdzasz to jestest "fajny"?? Phi... Moze ja nie mam levela, bo nie poswiecam tyle czasu na ta gre co ty. Wlasciwie to prawie wcale nie gram. Heh, jesli Tibia to jest twoje cale zycie no to pozdro.
@topic

Nie to żebym sie smial, ze nie lizesz dupy xDDDDDDD mam zdjecię pokazać jak sobie kolegów znalazłeś?? xDDDDD. Widze masz poczucie homuru . Ja liżę dupę? nie mam komu xD. NO jeśli uwazasz ze jestem no lifer bo gram po 5h~~ srednio dziennie to nie wiem co maja powiedziec ci co po 15 grają . Zastanów sie i nie odpisuj bo naprawde jesteś dla mnie spoko jak nic do mnie nie piszesz xD i niech tak pozostanie. HEY!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michalll Pokaż post
On dupy nie liże. Kolegów ma, i w grze i w rl.
swój bedzie swojego bronił. On wie o czym mówie nie wiem moze to inaczej nazywacie no cóż wasza sprawa. Przyjaral sie do mnie to mu napisalem co o nim sądzę.

Ostatnio edytowany przez Matjj93 - 13-03-2009 o 21:13.
Matjj93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem