Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trol'Trol
no krezji nic dziwnego jak ty ue walisz w takich dziwnych momentach xd tam wtedy veno thais co masz zdjecie po name prawie mojego nobka ubiles ^^ poco wtedy ue j****s jak tam bylo tyle nobow ?
|
przypadkowe nacisniecie, chcialem mwall rzucic zeby sie zaslonic bo mnie ze stacka bombili szweduchy a nacisnalem hotkeya od ue. mialem mwall na PG down a Ue na PG up duzo nie trzeba zeby sie pomylic.
a Rs mialem jeszcze przed wojną, akurat tez przed ue.
tyle ze ja nie mowie o sobie bo 86 to medium a nie high level, ale np taki hirre, nupov, czy aiwen juz nie pamietam kto od nas rs mial to tracą tej forsy duzo. Ja bym bez blessow biegal jakbym mial swojego chara po tym patchu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arathorn
RS to jedna rzecz a druga to padanie z tymi rsami. Jak ktoś nie umie grać/ma noobów po swojej stronie i co chwilę pada to jego problem.
|
Nie rozumiem co ma posiadanie nobów po swojej stronie/umiejetnosc grania do posiadania slabszego teamu gdzie sredni level jest o 40% mniejszy niz sredni level przeciwnika? Ja mowie o wojnie, podczas pokoju mialem z 3 tygodnie rsa i nikt mnie nie zabil a gralem sporo, nie to ze char stał w dp czy cos tylko wbiłem troche leveli. jak szwedzki team to prawie sami +200 levele, lepiej wyposazeni bo maja hajs na SSa i inne tego typu pierdoly, maja zrobione inq, mają na swoich charach pro ogarniaczy z innych swiatów i w dodatku pomaga im 1000000 noob charów które otaczaja ze wszystkich stron i nie dają nawet biegac na openie to chocbys nie wiem jakim pro był to gówno zrobisz, zreszta ty i tak nie jestes wiec po co sie wypowiadasz o czyms co jest tylko twoja hipoteza?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan-Rendix
Sposób na fragi na warach jest taki że gildia1 wypowiada gildii2 wojne i jak gracz z gildi1 zabije gracza z gildii2 to frag się nie liczy.
Takie coś jest w Lineage2 i bardzo mi się to podobało 
|
Takie cos by bylo kox ale trzeba by jakos zabezpieczyc przed tym zeby gildia która ma samych +200 leveli nie wypowiadala wojnie garstce neutralnych 100 leveli i nie kosila na nich darmowych fragów, jak to dla przykladu zrobil kochany falling legion wypowiadajac wojne mojej bylej gilidi pk skladajacej sie moze z 8 magow 45-55 level a w fl bylo z 30 osob i to takie 80-120, oni darmowych fragow nie mieli ale to smiech zeby gilidia taka wypowiadała takim maluczkim wojny, a gdyby mozna by za free zabijac ludzi i nie nabijac na slabszych unjustifiedow to by to zjawisko bylo naduzywane na bank