Witam,
Żeczywiście, program jest denny. Kolejne nudne reality show. A dziwne jest to, że program ma dużą oglądalność... ale się nie dziwię. Sam też oglądam. A czemu? Chcę zobaczyć jakie będą mieli miny xD Teraz ostatni odcinek tak? To spoko. Widziałem na tvn zwiastun. Ona... zdejmowała spodnie (w urywku). Ciekawe, czy pokażą całość. Chciaż przecież my znamy prawdę

. A jeśli chodzi o inne reality show... BARDZO podobała mi się "Wyprawa robinson". Fajnie by było jakby zrobili drugą edycje... ale żeby nie było tak jak z BigBrotherem, którego 1 edycję oglądałem i nawet mi się podobało

Ogólnie, bar sux. Doda sux, uważa się za gwiazdę, którą nie jest, ale inny utrzymują ją w przekonaniu że ją jest (np. program "Mamy Cię", w którym wystąpiła). Albo Frytka (ciągle mówię o Barze)... uważa się za jakąś sexbombe którą według mnie nie jest! Widziałem na ulicy dużo ładniejsze kobiety. Ona jest według mnie brzydka :| No, ale przejdźmy do Pana Miriam. Powiem co wiem: gość się urodził. Był facetem, ale wewnątrz czuł się dziewczyną (są tacy ludzie! nie dziwcie się! Było nawet o tym w "Rozmowach w Toku"). W wieku kilkunastu lat zaczął brać hormony (kupował w aptece? lol). Potem operacja na piersi. Dziwne, że nie usunął sobie penisa (określenie medyczne!). Wiem, że jest to chyba ryzykowne... ale nie jestem pewny.
Pozdro.
PS Heh, widzę iż już mnie uprzedono z dawaniem fotek nagiego miriama.

Chciało mi się żygać :|